DÜNYADAN FUTBOL

Arsene Wenger İngiltere'ye göz kırptı

Sam Allardyce'dan boşalan İngiltere Milli Takımı teknik direktörlüğüne aday gösterilen isimlerden biri olan Arsene Wenger'den sürpriz bir çıkış geldi..

Arsene Wenger İngiltere'ye göz kırptı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, kulübünden ayrılması halinde bir gün İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırabileceğini söyledi.
 
Basın toplantısı düzenleyen Fransız teknik adam, rüşvet skandalının ardından İngiltere Milli Takımı'ndan istifa eden teknik direktör Sam Allardyce'ın  yerine geçmek isteyip istemediğine ilişkin soru üzerine "Önceliğim her zaman  çalıştığım kulüptür. Buradaki görevim sona ererse, bir gün İngiltere Milli  Takımı'nda görev almak isterim." cevabını verdi.

İngiltere Milli Takımı'nda deprem!

Arsenal'in deplasmanda Burnley ile pazar günü yapacağı lig maçında İngiliz temsilcisindeki teknik direktörlük kariyerinin 20. yılını kutlayacak Wenger, tüm konsantrasyonunu bu karşılaşmaya odakladığını da vurguladı.
 
Wenger, 20 yıllık süreçte Arsenal ile 3 lig şampiyonluğu ve 6  İngiltere Federasyon Kupası kazanırken, bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi finaline  kalmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER