ŞAMPİYONLAR LİGİ

Arsene Wenger'den Guardiola itirafı

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Bayern Münih antrenörü Josep Guardiola'yla 2001 yılında İngiliz ekibinde forma giymesi konusunda görüştüklerini söyledi.

Arsene Wenger'den Guardiola itirafı

İnternetspor/ Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Josep Guardiola'nın futbolculuk döneminde Arsenal forması giymek istediğini söyledi.

Guardiola'nın 2001 yılında Barcelona'dan ayrılma kararı aldığında, kendisiyle görüştüğünü söyleyen Arsene Wenger, "Guardiola, benimle çalışmak ve bir Arsenal futbolcusu olmak istiyordu. Onunla evinde görüştüm. Konuşmamızda oldukça profesyonel davrandı. Ancak Guardiola, o yıllarda 30 ya da 31 yaşındaydı ve elimde Vieira ve Petit gibi aynı bölgede oynayan ve ondan daha genç oyuncularım vardı. Sanırım o da daha sonra İtalya'ya gitti" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı yıldız karakolluk oldu!Galatasaray'ın Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz, Almanya'da karakolluk oldu.

Guardiola, Arsenal'le anlaşamayınca İtalya'nın Brescia takımına gitmiş daha sonra Roma ve yeniden Brescia forması giymişti.

Şampiyonlar Ligi'nde Guardiola'nın takımı Bayern'i sahasında 2-0 yenen Asrenal'in hocası, yarın oynanacak rövanş maçında taktik savaşı vereceği meslektaşıyla ilgili olarak da "Onun ekibinin oynadığı pozitif futbola hayranım. Guardiola iyi bir teknik direktör" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER