ŞAMPİYONLAR LİGİ

Astana maçı Semih Kaya için tam bir kâbus gecesi oldu

Astana deplasmanı, Semih Kaya için tam bir kâbus gecesi oldu.

Astana maçı Semih Kaya için tam bir kâbus gecesi oldu
Astana deplasmanı, Semih Kaya için tam bir kâbus gecesi oldu. Genç stoper, savunmada yaptığı kritik hatayla takımının gol yemesine sebep oldu. 
 
Galatasaray'da Chedjou'nun iyileşmesiyle birlikte, Astana maçında Kamerunlu'nun ilk 11'de oynaması bekleniyordu. Bir süredir formsuz oyunuyla dikkat çeken Semih'in de kulübeye çekilmesi gündemdeydi. Ancak Hamza hoca, Hakan-Semih ikilisini bozmadı.

Bu ikiliden golü kendi kalesine atan Hakan olsa da, tecrübeli futbolcu 90 dakika boyunca hem rakip atakları önlemeye hem de Semih'in açıklarını kapatmaya çalıştı ve oldukça başarılıydı. Ancak 77. dakikada Semih'in hatası pahalıya patladı. Ceza alanında ayağındaki topu çıkarmayınca kaptıran Semih, devamında gelen golle yıkıldı. 
 

Bir değil, iki değil...

Bu hatanın etkisini üzerinden atamayan milli futbolcu, bu kez de takım çıkarken yaptığı yanlış pasla pozisyona neden oldu. Sonunda da yine topu kontrol edemeyip kornere çıkmasına yol açtı. Ligdeki son Gaziantep maçında başına darbe alarak sakatlanan Semih'in bir süre dinlendirilmesi bekleniyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER