DİĞER HABERLER

At Yarışı sitelerinden Türkiye Jokey Kulübü'ne kınama

Türkiye Ankara Polatlı’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül ve Ağrı'da 18 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Leyla'dan gelen acı haberler ile sarsıldı. Herkesi yasa boğan olaylar üzerine 92. Gazi Koşusu'nu düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü'nün haberlere kayıtsız kalması At Yarışı sitelerinden büyük tepki gördü..

At Yarışı sitelerinden Türkiye Jokey Kulübü'ne kınama

İNTERNETSPOR / Ankara Polatlı’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, köye bir km uzaklıkta yeni dikilmiş elektrik direğinin dibinde gömülü halde bulundu.

Bu acı haberin üzerine ise Ağrı'da 18 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den de kötü haber geldi.. İki minik kızın katledilmesi ise tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ'NE TEPKİ : Tüm Türkiye bu iki minik kıza ağlarken Türkiye Jokey Kulübü'nün bu duruma kayıtsız kalması At Yarışı sitelerinden büyük tepki gördü.. Facebook üzerinde faaliyet gösteren ve kurduğu gurup ile kısa sürede 20 bin'e yakın takipçi sayısına ulaşan 4 Nala isimli at yarışı sitesi ve ALTINNAL Savaş özel Grubu zamanında ÖZGECAN için adına at yarışları düzenleyen TJK'nın yaşanan katliamlara seyirci kalmasına isyan ederek yayınına bir gün ara vereceğini duyurdu..

Protesto amaçlı yayın durdurma eylemine takipçilerden ve sosyal medya kullanıcısı olan binlerce yarışseverlerden tepki geldi ..

İŞTE GRUBUN JOKEY KULÜBÜNE TEPKİ OLARAK YAYINLADIĞI BİLDİRİ ;

Yeni memur maaşları açıklandı tam liste - tıkla

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER