SPOR GÜNDEMİ

Ataman'dan Yıldırım'a askerlik göndermesi

Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulunarak sert bir cevap verdi.

Ataman'dan Yıldırım'a askerlik göndermesi
Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara verdiği cevap sert oldu.

AA muhabirine açıklamada bulunan Ataman, Aziz Yıldırım'ın milli takımlarda görev yapan antrenörlerin kulüp takımlarında da görev almasına karşı olduklarını ve bu konuda gerekeni yapacaklarına yönelik açıklamasını değerlendirdi.


VATANİ GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ
Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın bu konuda isim vermeden açıklamada bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Sadece benimle alakalı değil, genel bir konuşma yapmış. Ben kendi açımdan şunu söylemek istiyorum; milli takım çalıştırmak vatani bir görev. Milli takımda oynamak oyuncular için bir görev. Biz bunu büyük bir zevk ve heyecanla yerine getiriyoruz. Bunu yaparken de hiçbir ayırım yapmıyoruz. Türkiye'nin, Türk halkının heyecan duyacağı bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. O açıdan ben milli takımla ilgili hiç kimsenin spekülasyon yapmasını doğru bulmuyorum. Kulüplerde rekabet olabilir, bunlar doğaldır ama milli takımla ilgili konuşması gerekler Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ile Gençlik ve Spor Bakanı'dır. Ayrıca biz vatani görevimizi yapıyoruz, Allah herkese bu görevi yapmayı nasip etsin."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER