BEŞİKTAŞ

Atiba Hutchinson'a özel görev!

Beşiktaş, Olympiakos ile perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi son 16 turu maçına kilitlendi.

Atiba Hutchinson'a özel görev!

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yardımcıları ile yaptığı analizleri, futbolcularına ezberletiyor. Tecrübeli teknik adam, ilk maçta yapılan savunma hatalarının tekrarlanmaması için futbolcularıyla özel görüşmeler yapıyor.

BeIN Sports'un haberine göre, Şenol Güneş, stoperler Mitrovic ve Tosic ile bire bir görüşmeler yaptı ve iki futbolcudan savunmada çok dikkatli olmalarını istedi.

Tecrübeli teknik adam, Atiba Hutchinson'a da özel görev verdi. Güneş, Kanadalı futbolcudan stoperlere yardım etmesini ve topla çıkışlarda atağı başlatan isim olmasını istedi.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'a mesaj! Ben göreve hazırım

Siyah beyazlı takımda Ricardo Quaresma'nın takıma dönmesiyle son haftaların şanssız ismi Cenk Tosun forvette yerini kaybedebilecek. Kanatta Quaresma'nın oynamasıyla forvette Aboubakar görev yapabilecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, yaptığı konuşmalarla takımı Olymmpiakos maçına mental olarak da en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken, yönetim de harekete geçti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek futbolcuları ziyaret eden yöneticiler, futbolcuların yanında oluyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER