KONYASPOR

Atiker Konyaspor’dan Türk Lirası'na destek

Atiker Konyaspor, Süper Lig'de hafta sonu Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada son dönemde artan dolar'a karşı Türk lirasına destek vermeye etmeye hazırlanıyor.

Atiker Konyaspor’dan Türk Lirası'na destek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına Türk Lirası’na destek vermek için formasında TL amblemi ile çıkmaya karar verdi. Son dönemde artan dolar nedeniyle böyle bir karar alan Atiker Konyaspor yönetimi, resmi internet sitesinden yayınladığı duyuruda bu kararın onaylanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduklarını açıkladı.

Atiker Konyaspor’un resmi Twitter hesabından da paylaşılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Atiker Konyaspor'umuz milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak.

Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkmak için başvuruda bulundu.

Başkanımız Hilmi Kulluk “Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz” dedi.”

Galatasaray Emre Akbaba'nın parasını böyle çıkaracak!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER