GALATASARAY

Atletico Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Atletico Madrid - Galatasaray maçı ne zaman? Atletico Madrid - Galatasaray maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Atletico Madrid - Galatasaray maçı saat kaçta?

Atletico Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında yarın İspanyol ekibi Atletico Madrid'e konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin, Vicente Calderon Stadı'nda Atletico Madrid'e karşı mücadele vereceği ve İtalyan hakem Nicola Rizzoli'nin yöneteceği müsabaka, (TSİ) 21.45'te başlayacak.

25 Kasım 2015 Çarşamba günü 21.45'te Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak mücadele Tivibu Spor'dan şifreli olarak yayınlanacak.

Grupta 5. maçlar öncesi Galatasaray'ın 4, Atletico Madrid'in 7 puanı bulunuyor. İlk 2 takım arasına girmek ve bu kulvarda yoluna devam etmek isteyen Galatasaray, İspanyol ekibini yenememesi durumunda ikinci tur şansını kaybedecek. Sarı-kırmızılı ekip, berabere kalması halinde de ikili averajda Atletico Madrid'in gerisinde olması sebebiyle yine tur şansını yitirecek.

Galatasaray, Atletico Madrid'i mağlup etmesi halinde ise puanını eşitleyecek ve son maçını Astana'ya karşı Benfica-Atletico Madrid müsabakasının skorunu takip ederek oynayacak.

C Grubu'nda 5. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

Kulüp Maç   G B M A Y Av. Puan
 Benfica 4 3 0 1 7 4 3 9
 Atletico Madrid 4 2 1 1 7 2 5 7
 Galatasaray 4 1 1 2 5 7 -2 4
 Astana 4 0 2 2 2 8 -6 2

GALATASARAY'DA ÖNEMLİ EKSİKLER 

Sarı-kırmızılı  ekip, Atletico Madrid karşısına hocasından ve iki oyuncusundan yoksun çıkacak.

Bu önemli maçta, Benfica müsabakasında gördükleri sarı kartlar sebebiyle cezalı duruma düşen Selçuk İnan ile Burak Yılmaz takımlarını yalnız bırakacak.

Ayrıca, Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden alınması sonrası teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli de Madrid deplasmanında olmayacak ve takımı, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile antrenör Orhan Atik idare edecek.

SON 10 DEPLASMANDA HÜSRAN

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. 

Bu kulvardaki son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla alan sarı-kırmızılı ekip, kendisini çeyrek finale taşıyan bu sonucun ardından rakip sahada tekrar mutlu sona ulaşamadı.

Sarı-kırmızılılar, Schalke 04 müsabakasının ardından deplasmanda çıktığı 10 karşılaşmada 8 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda rakip ağları 8 kez havalandıran Galatasaray, kendi kalesinde ise 26 gole engel olamadı.

AVRUPADA 266. SINAV

Sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid müsabakasında, Avrupa kupaları tarihindeki 266'ncı karşılaşmasına çıkacak.

Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 161, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere toplam 265 maç yaptı.

Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi alan, "Cimbom", 68 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 366 gole karşılık kalesinde 394 gol gördü.

Galatasaray'ın tarihinde mücadele ettiği Avrupa kupası organizasyonları ve istatistikleri şöyle:

  Organizasyon  

  O  

  G  

B  

  M  

   A  

  Y  

  Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi  

   161  

 56

  39 

  66 

  206 

  247  

  Kupa Galipleri Kupası  

      32  

  12  

   7  

  13  

   42  

   55  

  UEFA Avrupa Ligi  

      71  

  29  

  22  

  20  

  116  

   91  

  UEFA Süper Kupa

       1

   1  

   0  

   0  

   2  

    1  

  TOPLAM  

   265 

   98

  68 

  99 

  366 

  394 

GRUPTA SON DURUM

Grupta ilk 4 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Galatasaray, 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Grupta son olarak Benfica ile karşılaşan ve rakibine deplasmdanda 2-1'lik sonuçla teslim olan Aslan'ın Atletico Madrid maçında puan kaybetmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile yapacağı mücadele Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi açısından önem taşıyacak.

Galatasaray'ın Atletico Madrid'i yenmesi halinde iki takımın puanları eşitlenecek ve grubun 6. maçlarından sonra Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek olan takım belli olacak.

GALATASARAY İSPANYA'YA GİTTİ

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile yarın yapacağı karşılaşma için İspanya'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla İspanya'nın başkenti Madrid'e hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra sarı kart cezaları bulunan Selçuk İnan ile Burak Yılmaz yer almadı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Şampiyonlar Ligi'nde zor bir mücadeleye çıkacaklarını ancak hedeflerinin her zaman olduğu gibi oradan en iyi sonuçla dönmek olduğunu söyledi.

GALATASARAY DENİZLİ'Yİ BEKLİYOR

Eksik ve cezalı oyuncuların bulunduğunu ancak takımın gereken reaksiyonu göstereceğine inandığını belirten Ergün, "Taffarel bizim ailemizin bir parçası. Bu geçiş döneminde elinden geldiği kadarıyla takıma destek olmaya çalışıyor. Artık Madrid dönüşü Mustafa Denizli'yle göreve başlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün ayrıca taraftarlardan Madrid'de ve ligde Kasımpaşa maçından itibaren gerekli desteği beklediklerini, takımın her zaman şampiyon olabilecek güçte olduğunu sözlerine ekledi.

TARFFAREL'E MUSLERA VE RODRIGUEZ EŞLİK EDECEK

Galatasaray, yarın oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Vicente Calderon Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İdmandan önce antrenör Claudio Taffarel ile sarı-kırmızılı takımın futbolcuları Fernando Muslera ve Jose Rodriguez, basın toplantısı düzenleyecek.

MAÇIN HAKEMİ RIZZOLI

Sarı-kırmızılıların, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yapacağı maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER