GALATASARAY

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

Galatasaray Devler Arenası'na veda etti... Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Atletico Madrid'e 2-0 yenildi.

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenildi. 4 puanda kalan temsilcimiz Devler Ligi'ne veda etti. Cimbom'un Avrupa Ligi'ne gitmesi için Arena'da Astana'dan 1 puan alması yetecek

Galatasaray Devler Arenası'na veda etti... Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Atletico Madrid'e 2-0 yenildi. Vicente Calderon'da İspanyol ekibinin gollerini 13 ve 65. dakikalarda Griezmann kaydetti. Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mücadeleyi tribünde takip etti. 

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

Bu sonucun ardından 4 puanda kalan Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti. Grupta oynanan diğer maçta ise Benfica deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. C Grubu'nda 10'ar puanlı Benfica ile Atletico Madrid bir üst tura çıkmayı garantiledi. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için 3 puanı bulunan Astana'dan TT Arena'da 1 puan alması yeterli olacak.  

Atletico Madrid Galatasaray

KALAN MAÇLAR 

8 Aralık 2015
Benfica - Atletico Madrid
Galatasaray - Astana 

SON 11 DEPLASMAN MAÇINI KAZANAMADI 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Cimbom son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla almıştı.  

MAÇTAN NOTLAR 

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile karşılaşan Galatasaray'da antrenör Claudio Taffarel, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Antalyaspor maçına göre 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'da, kart cezalıları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra Jose Rodriguez ve Olcan Adın ilk 11'de yer almadı. Antrenör Taffarel, ileri uçta Podolski'ye görev verirken, Hakan Kadir Balta sol bekte forma giydi. Selçuk'un yerine Jem Paul Karacan'ın oynatıldığı Galatasaray'da, son lig maçına göre Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ve Aurelien Chedjou da ilk 11'de kendilerine yer buldu.

Sarı-kırmızılılar sahaya Muslera, Denayer, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski ilk 11'i ile çıktı. 

Atletico Madrid Galatasaray

ATLETİCO MADRİD : 2 - 0 : GALATASARAY

Hakem Nicola Rizzoli müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor. 

90. dakika: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor. 

88. dakika: Sol çaprazdan ceza sahasına giren Fernando Torres son çizgiye inmeden topu altıpas alanına doğru çeviriyor. Savunmamızdan seken top penaltı noktasının gerisindeki Oliver Torres'de kalıyor. Oliver Torres sağ ayağı ile plase vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera uzanıyor ve gole izin vermiyor. 

86. dakika: Gabi'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Koke son çizgiye inmek istiyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt. 

83. dakika: Filipe Luis'in pası ile ceza sahası sol çaprazı dışında topla buluşan Fernando Torres vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan sekerek şiddetini kaybediyor ve Muslera çıkarak bu topa sahip oluyor. 

80. dakika: Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Wesley Sneijder doğrudan kaleyi düşünüyor ancak sol köşeye giden bu topu kaleci Jan Oblak kontrol ediyor. 

78. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sinan pasını hemen yanındaki arkadaşı Wesley Sneijder'e gönderiyor. Wesley Sneijder ortasını bekletmeden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor. 

76. dakika: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Filipe Luis takım arkadaşı Torres ile duvar pası yapıyor ve ön direkteki arkadaşı Koke'yi görüyor. Gelen topa hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor. 

75. dakika: Madrid ekibinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tiago Mendes oyundan alınırken yerine Saul Niguez oyuna dahil oluyor. 

73. dakika: Fernando Torres ceza yayının gerisinde topla buluşuyor ve bekletmeden yerden sert vuruyor ancak Muslara bir kez daha gole izin vermiyor. 

71. dakika: Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Tiago Mendes vuruşunu yapıyor ancak Muslera sağ köşeye uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor. 

70. dakika: Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Luciano Vietto sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak vuruşunda Muslara gole izin vermiyor. 

68. dakika: Atletico Madrid cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yannick Ferreira-Carrasco oyundan alınırken yerine Oliver Torres oyuna dahil oluyor. 

66. dakika: Madrid ekibinin ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Antoine Griezmann oyundan alınırken yerine Luciano Vietto oyuna dahil oluyor. 

64. dakika: GOL... Malesef top ağlarımızda. Madrid ekibi Antoine Griezmann'ın golü ile farkı ikiye çıkartıyor. Gabi rakibi Hakan Balta'yı geçerek sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını altıpas alanında müsait konumda bulunan Antoine Griezmann'a gönderiyor ve Griezmann kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydediyor.

62. dakika: Sarı kırmızılılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bilal Kısa oyundan alınırken yerine Umut Bulut oyuna dahil oluyor. 

60. dakika: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Atletico Madrid'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor. 

57. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Koke pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Fernando Torres yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor. 

55. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Koke doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor. 

53. dakika: Topla birlikte sol kanattan hareketlenen Yannick Ferreira-Carrasco ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamızda Semih bu topu kafa ile karşılıyor. 

50. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Koke ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak gelen topa hareketlenen Diego Godin istediği kafa vuruşunu yapamıyor ve top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

48. dakika: Hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Fernando Torres'in pası ile sağ çaprazda topla buluşan Jesus Gamez ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera gole izin vermiyor. 

47. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor. 

46. dakika: Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Atletico Madridli futbolcuların vuruşu ile başlıyor. 

Devre arası: Hakem Nicola Rizzoli ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor. 

Atletico Madrid – Galatasaray maçının fotoğrafları

45. dakika: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor. 

40. dakika: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Gabi ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu karşılıyor. 

36. dakika: Ceza yayı sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Antoine Griezmann doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor. 

34. dakika: Savunmada Sabri'nin yaptığı pas hatasını değerlendiren Filipe Luis sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor. 

32. dakika: Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Koke ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor. 

30. dakika: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Atletico Madrid'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor. 

27. dakika: Orta alanda hava topu mücadelesinde temsilcimizde Jem Karacan, rakibi Tiago Mendes'e faul yapıyor. Pozisyon sonrasında Tiago Mendes kısa süreli sakatlık geçiriyor. 

25. dakika: Sarı kırmızılılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Jason Denayer oyundan alınırken yerine Olcan Adın oyuna dahil oluyor. 

23. dakika: Temsilcimizde Jason Denayer sakatlık geçiriyor ve sağlık ekibi tarafından sedye ile saha dışına taşınıyor. 

21. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Diego Godin yükseliyor ve kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor. 

19. dakika: Koke ceza yayı sol çaprazında topla buluşuyor ve yerden kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor. 

17. dakika: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Yannick Ferreira-Carrasco ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu top Antoine Griezmann'a ulaşmıyor ve sahayı kalenin sağ tarafından terk ediyor.

15. dakika: Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Antoine Griezmann dönerek vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

13. dakika: GOL... Maalesef top ağlarımızda. Atletico Madrid, Antoine Griezmann'ın golü ile öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Gabi'nin ön direğe gönderdiği ortaya hareketlenen Antoine Griezmann kafa vuruşunu yapıyor ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor. 

Atletico Madrid – Galatasaray

11.dakika: İnanılmaz bir gol kaçtı! Hakan soldan getirdiği topu ceza alanına girmek üzere olan Sneijder'e çıkardı. Sneijder soldan içeri girdi ve şutunu çekti ancak top direği adeta yalayarak auta çıktı.

10.dakika: Griezzman savunmanın arkasına pasını attı. Torres oradaydı ancak Chedjou'nun 'ıskalamasını' beklemediği için topa hareketlenmedi ve top auta çıktı.

9. dakika: Chedjou savunmadan uzun topla Podolski'yi düşündü ancak attığı yerde Tiago vardı.

8. dakika: Filipe Luis uzun bir topla savunmanın arkasına topu çıkarmak istedi. Ancak orada Chedjou vardı.

7.dakika: Atletico Madrid hazırlık pasları ile kendi sahasının ön bölümünde atak hazırlığında.

6. dakika: Atletico Madrid oldukça baskılı başladı maça. Top henüz Atleti kalesine gitmedi.

5. dakika: Çok tehlikeli bir pozisyon yaşandı kalemizde. Gamez'iin sağdan kale ağzına kullandığı taç atışını Muslera kontrol etmek istedi ancak elinden kaçan top direğe çarparak oyun alanı dışına çıktı.

3. dakika: Savunmanın arkasına atılan tehlikeli pasa Torres hareketlendi. Muslera kalesini terk etti ve ceza alanı dışına kadar gelip topu uzaklaştırdı.

2. dakika: İlk atak Atletico Madrid'den geldi. Gimenez sağdan bindirdi. Ceza alanına ortaladı ancak top Muslera'da kaldı.

1. dakika: Ve zorlu 90 dakika başladı.

M.Ö: Vicente Calderon'da taraftarlar yerlerini aldı ve maç saatini beklemeye başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER