ŞAMPİYONLAR LİGİ

Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Devler Ligi’nde finale çıkacak son takım bu akşam belli oluyor... Yarı final ilk maçını deplasmanda 3-0 kaybeden Atletico Madrid, sahasında ezeli rakibi Real Madrid’i ağırlayacak.

Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’nde son finalist bu akşam belli olacak. İlk maçı 3-0 kaybeden Atletico Madrid, Vicente Calderon’da Real Madrid’i konuk edecek. Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı mücadele nefesleri kesecek. Atletico Madrid - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda

Atletico’nun tarih yazmak için sahaya çıkacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Tivibu Spor 2’den ekranlara gelecek. Atletico’nun 3-0’lık galibiyeti maçı uzatmaya götürecek, en az 4 farklı kazanması ise turu getirecek. Los Galacticos’ta sakatlıkları sebebiyle Gareth Bale, Pepe ve Dani Carvajal mücadelede forma giyemezken, aynı sebepten ev sahibi Atletico’da Sime Vrsaljko, Juanfran, Jose Gimenez ve Augusto Fernandez kritik karşılaşmada görev yapamayacak.

Atletico Madrid - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21.45'de başlayacak olan Atletico Madrid - Real Madrid Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek. 

Atletico Madrid - Real Madrid

Ekibiyle birlikte hazır

Avrupa’daki Madrid derbisinde FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak. Karşılaşmada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy’un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Ali Palabıyık ve Barış Şimşek olacak.

MUHTEMEL 11'LER

ATLETICO MADRID: Oblak, Hernandez, Savic, Godin, Luis, Carrasco, Niguez, Gabi, Koke, Gameiro, Griezmann

REAL MADRID: Navas, Nacho, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, İsco, Benzema, Ronaldo

Çakır 4. kez...

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon üçü grup olmak üzere toplamda 4 maç yöneten Cüneyt Çakır, son olarak ikinci turda Real Madrid’in, deplasmanda Napoli’yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Ardından çeyrek finallerde görev almayan Çakır, bu akşamki Atletico Madrid-Real Madrid sınavıyla yeniden Devler Ligi’ne dönecek ve 4. kez bu arenada yarı finalde sahne alacak.

Riskli maça 1400 polis

İspanya’da Madrid’in iki ezeli rakibini karşı karşıya getireceği Atletico Madrid- Real Madrid karşılaşması öncesi polis de önlemlerini sıklaştırdı. Yüksek riskli maçlar kategorisinde olan derbi mücadelesi için toplamda bin 400 güvenlik biriminin hazır olacağı bildirildi. 55 bin kişilik Vicente Calderon Stadı’ndaki maçı 2 bin 642 Real taraftarının izleyeceği, bu grubun da eskort eşliğinde stadın yolunu tutacağı öğrenildi.

Final maçı 3 Haziran'da...

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nin final maçına, Galler’in Cardiff kentinde bulunan Milenyum Stadı ev sahipliği yapacak. 75 bin kişilik statta şampiyonluğun belli olacağı karşılaşma, 3 Haziran’da oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER