DÜNYADAN FUTBOL

Atletico'dan FIFA'ya Barcelona şikayeti

Barcelona'yı sözleşmesi devam eden oyuncularla görüştüğü için FIFA'ya şikayet eden takımlar kervanına Atletico Madrid de katıldı.

Atletico'dan FIFA'ya Barcelona şikayeti

Lucas Lima için Santos, Arthur Melo için de Gremio Kulüpleri Barcelona’yı “Sözleşmesi süren futbolcuyla kulübünden izin almadan transfer görüşmesi yapmak” ile suçlayıp FIFA’ya başvurmuştu.

Üçüncü şikayet Atletico Madrid’den Griezmann için geldi. FIFA, Atletico Madrid’den Barcelona hakkında resmi şikayet geldiğini doğruladı.

Alman Haber Ajansı DPA’ya açıklamada bulunan bir FIFA Sözcüsü, “Griezmann olayıyla ilgili Atletico Madrid’den Barcelona hakkında resmi şikayet geldi” ifadesini kullandı.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN 6 AY KALMALI : Fransız yıldızın, Atletico Madrid ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor ve FIFA kuralları gereği bir futbolcuyla kulübünden izinsiz transfer görüşmesi yapmak için sözleşmesinin bitimine 6 ay veya daha az süre kalmış olması gerekiyor. Atletico’nun yazısında sözleşmesi devam eden Antoine Griezmann’ın temsilcileriyle Atletico’nun onayı olmadan Barcelona’nın temas kurduğu öne sürüldü.

Barcelona’ya yakın Mundo Deportivo Gazetesi, Griezmann’ın kızkardeşinin Fransız yıldızın temsilcisi olduğunu belirterek Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu’nun Griezmann’ın aile üyeleriyle öğlen yemeğinde biraraya geldiğini yazmış, söz konusu buluşma Barcelona Kurumsal İlişkiler Müdürü Guillermo Amor’un bir televizyona verdiği röportajda doğrulanmıştı.

Griezmann dosyası, aynı konuda Barcelona hakkında FIFA’ya son dönemde yapılan üçüncü başvuru oldu. Daha önce Santos Kulübü Lucas Lima ve Gremio Kulübü de Arthur Melo ile Barcelona’nın kendilerinden izin almadan görüştüğünü öne sürerek FIFA’ya başvurmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER