AVRUPA LİGİ

Augsburg AZ'la yetinmedi

Avrupa Ligi L Grubu'da AZ Alkmaar, sahasında AZ Alkmaar'ı 4-1 gibi farklı bir skorla devirdi ve üst tur için umutlarını daha da arttırdı. Augsburglu Bobadilla attığı 3 golle yıldızlaştı.

Augsburg AZ'la yetinmedi

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında Alman ekibi Augsburg, sahasında Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'ı 4-1 mağlup etti.

Augsburg’daki WWK Arena’da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Augsburg, Raul Bobadilla’nın 24. ve 33. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. AZ Alkmaar bu gollere ilk yarının uzatma dakikalarına cevap vererek, Vincent Jansen ile skoru 2-1 yaptı.

Golü hiç beklemediği anda yediUEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien, Viktoria Plzen karşısında Philipp Schobesberger'in ilginç golüyle 2-1'lik galibiyete uzandı.

İkinci yarının başında iki topu direkten dönen ve önemli gol fırsatları yakalayan konuk ekip, bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı.

Augsburg ise 66. dakikada Dong-Won Ji ve 74. Bobadilla ile bulduğu gollerle skoru 4-1 yaptı. Maçta başka gol olmadı ve Alman ekibi karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. 

Ev sahibi takımda milli futbolcu Halil Altıntop yedek soyundu.

Alman ekibi UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 6 puanla ikinci sıraya yükseldi ve üst tur için umutlarını arttırdı. UEFA Avrupa Ligi'ne Başakşehir'i eleyerek yükselen Hollanda ekibi AZ Alkmaar ekibi ise 3 puanla son sırada yer aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER