SPOR GÜNDEMİ

Avcı Mesut'a kaç puan verdi?

Abdullah Avcı, FIFA tarafından düzenlenen FIFA 2012 Balon d'Or Ödülleri'nde kimlere kaç puan verdi?

Avcı Mesut'a kaç puan verdi?
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı, FIFA tarafından düzenlenen FIFA 2012 Balon d'Or Ödülleri'nde ilk tercihini Real Madrid takımında forma giyen Portekizli'den yana kullandı
 
FIFA tarafından düzenlenen FIFA 2012 Balon d'Or Ödülleri'nde Abdullah Avcı ilk tercihini Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'dan yana kullandı.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı, 5 puanı Ronaldo'ya verirken, ikinci tercih olarak Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi'ye 3 puanı uygun gördü. Avcı'nın son seçeneği ise Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Mesut Özil oldu.

Abdullah Avcı'nın yanı sıra Emre Belözoğlu ise ilk tercihini takım arkadaşından yana kullandı. Atletico Madrid takımından Radomel Falcao'ya 5 puan veren tecrübeli futbolcunun ikinci tercihi Mesut Özil olurken, Emre son tercihinde ise Cristano Ronaldo'ya 1 puan verdi.

Her iki isimde ilk tercihlerini farklı futbolculardan yana kullanırken, Arjantini yıldız Lionel Messi, FIFA Ballon d'Or'u (Altın Top) bir kez daha kazanma başarısı gösterdi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER