FENERBAHÇE

Avni Aker Fenerbahçe'yi son kez konuk ediyor

Trabzonspor, büyük başarılar elde ettiği Hüseyin Avni Aker'de Fenerbahçe'yi son kez ağırlayacak..

Avni Aker Fenerbahçe'yi son kez konuk ediyor

Gelecek sezon maçlarını Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynamayı planlayan Trabzonspor, Hüseyin Avine Aker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile yarın son kez karşılaşacak.

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeni yapılan Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde kulübün 50. yılında şampiyonluk hedefini koyan Trabzonspor yönetimi, Avki Aker'deki son Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

TRABZONSPOR, FENERBAHÇE'Yİ MAĞLUP ETMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynadığı Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, 3 büyüklere karşı tek galibiyet alan bordo-mavililer, 245 günlük galibiyet özlemini sarı-lacivertliler karşısında sonlandırmak istiyor.
Bu sezon sahasında Galatasaray'a 1-0 ve Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0, Galatasaray'a da 2-1 mağlup olmuştu. Trabzonspor, sahasında 5 yıldır hasret kaldığı Fenerbahçe galibiyetini ise yarın oynanacak mücadele ile sona erdirmek peşinde.

Trabzonspor için prestij F.Bahçe için hedef!


Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar elde ettiği 6 şampiyonluğu Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kaldıran Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş maçları dışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynadığı maçlar ise özel bir anlam taşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER