TRABZONSPOR

Avrupa'nın devleri Trabzonspor'un genç yıldızını istiyor

Trabzonspor’un 18 yaşındaki futbolcusu Abdulkadir Ömür için Avrupa’nın önde gelen kulüpleri şimdiden nabız yoklamaya başladı.

Avrupa'nın devleri Trabzonspor'un genç yıldızını istiyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un parlayan genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ün, Atletico Madrid ve Arsenal'in radarına girdiği iddia edildi.

Bordo mavililerin eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Arsenal'in Ömür'ü transfer etmeye daha yakın olduğunu söyledi.

Bu sezon Trabzonspor’la adından söz ettirmeye başlayan genç orta saha Abdulkadir Ömür’le Arsenal ve Atletico Madrid’in ilgilendiği iddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesinin iddiasına göre Abdülkadir Ömür, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger’in radarına girdi. Genç futbolcuları transfer etmesiyle meşhur olan Wenger’in Abdülkadir’i çok beğendiği ve kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Abdulkadir Ömür

Ayrıca Mundo Deportivo’da yer alan habere göre Atletico Madrid de Abdulkadir’i takip listesine ekledi. Orta sahanın sağ kanadında ve ortasında forma giyen 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 kez giydiği Trabzonspor formasıyla 2 asist yaptı.

SADİ TEKELİOĞLU: ‘DUYDUĞUMA GÖRE…’

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arsenal, Abdülkadir’i transfer etmek istiytor. Duyduğuma göre Atletico Madrid’in de kendisine bir ilgisi var. Ama Arsenal, Abdülkadir’i transfer etmek için daha şanslı. Wenger, genç futbolcuları keşfetmeyi çok iyi biliyor. Abdlkadir, Avrupa’da daha çok gelişecekitir” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER