GALATASARAY

Avrupa’nın en iyisi Galatasaray

Galatasaray, iç sahada oynadığı 17 karşılaşmada sadece bir kez puan yitirdi. Yüzde 94.1 galibiyet oranına ulaşan Galatasaray, Avrupa'da beş büyük ligin liderlerinin tamamını solladı.

Avrupa’nın en iyisi Galatasaray

Sezon başından bu yana deplasmanlarda yaşadığı puan kaybı ile konuşulan Galatasaray, iç sahada ise Avrupa'nın en başarılı takımı olmayı başardı.

Yeni Malatya zaferiyle birlikte 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlikle iç saha sezonunu kapatan sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın beş büyük ligindeki devleri geride bıraktı. Yüzde 94.1'lik galibiyet yüzdesine sahip Galatasaray; Paris St. Germain, Juventus, Manchester City, Barcelona ve Bayern Münih'i solladı.

İç sahada birer maçı daha bulunan Juventus ile Barcelona, bunları kazansalar bile galibiyet oranını en fazla yüzde 84.2'ye çıkarabiliyor. Tablo detaylı olarak incelendiğinde Galatasaray'ın evinde son sekiz maçta sadece iki gol yediği görülüyor. Bu periyotta sadece Atiker Konyaspor ve Trabzonspor'a karşı kalesini kapatamayan Galatasaray, şampiyonluk yolunu açan Medipol Başakşehir ve Beşiktaş galibiyetlerini de gol yemeden 2-0'lık skorla kazanmıştı. Süper Lig'in evinde en çok gol atan takımı olan sarı-kırmızılılar, bu açıdan da Juventus’un önünde…

Süper Lig'de son hafta maçları ne zaman oynanacak?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER