YEREL HABER

Ayhan Akman giderken bombaladı

Sarıyer'den ayrılan teknik direktör Ayhan Akman yazılı açıklamasında yapılan tehditler karşısında yönetimden destek alamadığını söyledi.

Ayhan Akman giderken bombaladı

Sarıyer'le yolları ayrılan teknik direktör Ayhan Akman, taraftarın kendisini ve oyuncuları tehdit ettiğini, yaşananlar karşısında kulüp yönetim kurulunun yanlarında durmadığını savundu. 

Akman, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine, emin adımlarla ilerledikleri dönemde, protestolara maruz kaldıklarını vurguladı.

Rizespor'dan görülmemiş proje

Kazandıkları maçtan sonra bile sevinçlerinin tepkiyle karşılandığını anlatan Akman, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarların anlamsız tepkisinin, son kazandığımız maç boyunca ve sonundaki sevincimizi dahi protesto edecek kadar ileri gitmesi, sonrasında tesislere gelen taraftar grubunun beni ve oyuncularımı tehdit etmesi, buna karşı bizleri destekleyici bir duruş sergilemeyen ve yanımızda olmayan yönetim kurulunun tavrından dolayı, oyuncularımıza ve kulübümüze zarar vermeme adına görevimden ayrılıyorum. Takımımıza ve bizlere sahip çıkan oyuncularımıza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim."

KULÜPTEN KISA AÇIKLAMA

Sarıyer Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Ayhan Akman ile karşılıklı anlaşma sağlanarak vedalaşma kararı alındığı bildirildi.

Kasımpaşa savunmasıyla öne çıkıyor

Açıklamada, "Ayhan hocaya ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Görevinden ayrılan Ayhan Akman Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 13 maçta Sarıyer'e 7 galibiyet kazandırdı. 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan ve 4 kez mağlup olan Sarıyer, 23 puanla 3. sırada yer aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER