GALATASARAY

Aykut Kocaman: Akhisar yedeklerle oynarsa ayıp eder

Akhisarspor'un G.Saray maçına yedek kadroyla çıkacağı yönündeki iddialar üzerine açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Çok ayıp ederler" dedi.

Aykut Kocaman: Akhisar yedeklerle oynarsa ayıp eder

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde Bursaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi şampiyonluk yolundaki rakibi Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı Akhisarspor karşılamasına Aykut Kocaman'dan yorum geldi.

Kocaman, Bursaspor'a karşı sezonun belki de en kritik mücadelelerinden birini vereceklerini sözlerine eklerken, "Galatasaray deplasmanlarda zorlanıyor. Akhisar'a takılma şansları yüksek. Bu olasılığı göz önüne alarak mutlaka kazanmalıyız. Gücümüzü gösterip yarışı sürdürmeliyiz" dedi.

Fenerbahçe taraftarından Şenol Güneş’e olay gönderme

ÇOK AYIP EDERLER: Akhisar, pazar günü ligde lider Galatasaray'la oynadıktan sonra perşembe günü de Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak.

Akigolar'ın hocası Okan Buruk'un, kupa finalini düşünerek Galatasaray'ın karşısına rotasyonlu bir kadro süreceği iddia ediliyor.

F.Bahçe de söylentilerden hoşnut değil. Teknik direktör Aykut Kocaman, "Eğer Akhisar böyle bir şey yaparsa, şampiyonluk yarışı veren diğer takımlara haksızlık eder. Çok büyük ayıp olur" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER