FENERBAHÇE

Aykut Kocaman Bülent Yıldırım'ı yerden yere vurdu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım'a isyan etti..

Aykut Kocaman Bülent Yıldırım'ı yerden yere vurdu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Aykut Kocaman'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar:

"İlk yarı da bizim açımızdan iyi gidiyordu. Fenerbahçe ligde kalabilmek için kazanmak zorundaydı. Baskılı başlayacaklardı. Maç öncesi 20-30 dakika üstünlük sağlamaya çalışacaklarını düşünüyorduk. Biz onları kalemize getirmemek ve kalelerine itmek istiyorduk. Penaltıya kadar bunu başardık ama Fenerbahçe daha sonra kendi sahasına çekilince açabilmek kolay olmadı. İkinci yarı oyunla ilgili farklı beklentilerimiz vardı. Topu ceza sahasına sokmayı başaramadık. Şut sayısını arttırmalıydık. Fenerbahçe'yi yarı sahasına ittirdik ama büyük tehditler yaratamadık."

"PENALTIMIZ VERİLMEDİ, BİZİ HAKEMSİZ ZATEN YENERLER"

Dick Advocaat gazetecileri azarladı

Aykut Kocaman, penaltılarının verilmediğini söylerken, "Geneline bakarsak verilen ve verilmeyen penaltılar demek daha doğru olacak. Uzatma süresi için 4. hakemle konuştuk. Sakatlıkları, oyunun durmalarını, kaleci Volkan'ın golden sonra süre yemelerini söyledim. "3 dakika vermeyin, 2 dakika verin" dedim. Hakemlerle ilgili her zaman söylüyorum. Sadece Fenerbahçe maçında değil, Beşiktaş, Galatasaray maçlarında, bazen Trabzonspor maçlarında bunlar oluyor. Bizi güçleriyle yensinler. Zaten yenerler. Kendi güçleriyle yensinler" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR İFADEM YOK"

Aykut Kocaman, bir basın mensubunun, "İstemesiniz de en ufak bir kötü gidişatta Fenerbahçe ile adınız anılıyor? Aziz Yıldırım'ın olduğu yerde ben olmam' diye ifadeniz var mı?" şeklinde sorusuna, "Böyle bir ifadem yok. Böyle bir ifade kullanılmaz. Kullanılacak bir ifade değil. Bana pek uygun bir ifade değil. Olayları mümkün olduğu kadar akıl çerçevesi içerisinde değerlendirmeye çalışıyorum duygularımı işin içine katmadan. Adımın anılması çok anormal de bir şey değil. Doğal bir süreç fazla da bir şey söylemeyeyim" şeklinde yanıtladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER