FENERBAHÇE

Aykut Kocaman için flaş açıklama

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Metin Doğan, teknik direktör Aykut Kocaman'a güvendiklerini söyledi.

Aykut Kocaman için flaş açıklama
Metin Doğan, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli  Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarının kura çekiminin ardından  basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Süper Lig'de 10. hafta sonunda lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde  oldukları ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın eleştirilmesinin sorulması üzerine  Doğan, şunları kaydetti:
 
"Fenerbahçe'nin kurumsal bir yapısı var. Aykut Kocaman'la sezon büyük  ümitlerle başladı. Aykut hocamıza güvencimiz, inancımız devam ediyor. Şansızlık  neticesinde Kayserispor karşısında son saniyede gol yedik. Aykut hoca, süreç  vermişti. Bu süreç içinde doğru gidiyor ama bazı şansızlıklar, etkenler yakamızı  bırakmıyor. Hocamıza inanıyoruz. Camiamız ve taraftarımız kenetlenerek kupada ve  ligde istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Hocamızla hiçbir problemimiz yok."
 
Hakkari'de şehit düşen askerler için başsağlığı dileyen Doğan, kupada  Adana Demirspor'la eşleşmeleriyle ilgiliyse, "Adana Demirspor, Türkiye'nin önemli  kulüplerinden birisi. Saygı duyduğumuz bir takım. Fenerbahçe olarak hedefimiz  Ziraat Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Fenerbahçe'nin olduğu yerde hedefler  hep kupalardır. İnşallah Adana Demirspor karşısında oynayacağımız turu  istediğimiz neticeyle geçeriz. Finale kalıp kupayı alma hedefindeyiz."  ifadelerini kullandı.
 
İzgioğlu: "Fenerbahçe'yi eleyeceğiz"
 
TFF 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'un başkanvekili Mustafa  İzgioğlu, kupada Fenerbahçe'yi eleyeceklerine inandıklarını dile getirdi.
 
İzgioğlu, iyi bir kura çektiklerini aktararak, "Fenerbahçe'nin çıkması  bizim açımızdan iyi oldu. Adana Demirspor iyi bir takım. İyi bir tur olacağını  düşünüyorum. Kupada Fenerbahçe'yi eleyeceğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu  başaracağız. Stadımız da her zaman dolu oluyor. İki takım için hayırlı uğurlu  olsun." değerlendirmesinde bulundu.
 
Yorumlar
TREND HABERLER