FENERBAHÇE

Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi

Akhisarspor-F.Bahçe maçının ardından Bülent Yıldırım'a "Beşiktaş'ın intikamını aldın" diyen Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi.

Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti.

Manisa'da 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonrası hakem Bülent Yıldırım'a yönelik tepkisi raporlarda yer aldı.

Kocaman'ın Yıldırım'a yönelik sözleri TFF hukuk müşavirliği tarafından sportmenliğe aykırı bulundu. 

BEŞİKTAŞ'IN İNTİKAMINI ALDIN

Aykut Kocaman'ın hakem Bülent Yıldırım'a, "Alper ne yaptı? Hiçbir şey yok, belliydi. Geçen haftanın diyetini ödettiniz. Buraya ne amaçla geldiğiniz de belliydi. Beşiktaş’ın intikamını aldın." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Fenerbahçe formasını yere atan Mustafa Yumlu'nun savunması

İşte PFDK'nın yaptığı açıklama:

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 29.09.2017 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ALPER POTUK DA SEVK EDİLDİ

FENERBAHÇE A.Ş Kulübü futbolcusu ALPER POTUK' un aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN' nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 03.10.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumlar
TREND HABERLER