FENERBAHÇE

Aykut Kocaman transferin seyrini değiştirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman’ın Hollandalı yıldız hakkında övgü dolu sözler sarfetmesi tecrübeli futbolcuyu morallendirirken yönetimin de talip olan takımlara karşı pazarlık şansını yükseltti.

Aykut Kocaman transferin seyrini değiştirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Van Persie ile ilgili yaptığı olumlu açıklamalar stratejik bir adım olarak yorumlandı. Futbolcuyu göndermek isteyen sarı-lacivertliler bu hamle ile futbolcuya hem güven verdi hem de teklif gelmesi durumunda yönetimin pazarlık şansını arttırdı. 
 
Sezon bitmeden önce yapılan toplantıda Van Persie’den kendisine kulüp bulması istendi. Yıllık 5.5 Milyon euro kazanan futbolcu Çin ya da Arap kulüplerine gitmek istemiyordu. Avrupa’daki kulüpler de bu maaşı karşılamakta zorlanıyordu. İlgilenen kulüpler ise Hollandalı’nın satış listesine konmasını ve uygun bir fiyata transferi gerçekleştirmeyi bekliyordu. Kocaman’ın, “Van Persie’den daha iyi golcü mü var?” açıklaması sonrası ise durum değişti. Transfer döneminde futbolcu için masaya oturulması durumunda artık sarı-lacivertliler avantajı eline geçirdi. Kocaman tam tersi bir ifade kullansaydı hem futbolcuyu kaybedecek ve hem de yönetimin pazarlık şansının azalmasına sebep olacaktı.

Beşiktaş Deniz Türüç için son teklifini sundu

Milliyet'in haberine göre; Kocaman’ın kalması durumunda bu açıklamasıyla herhangi bir problem yaşamayacağı, Van Persie’nin de övgü dolu sözler karşısında bir hayli sevindiği belirtildi.  Bu arada Van Persie’nin eski kulübü Feyenoord’a dönmeyi düşünmediği kariyerine daha üst seviyede devam etmeyi istediği ifade edildi.


 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER