BEŞİKTAŞ

Aykut Kocaman'dan Çarşı'ya yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Çarşı'nın "Tasması var" paylaşımıyla ilgili "Çarşı da bunu yapıyorsa ne diyeyim. Artık tuz kokmuş, bitmiş yani." dedi.

 Aykut Kocaman'dan Çarşı'ya yanıt

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçtiğimiz Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de oynanan maç sonrası Çarşı Grubu'nun yaptığı bir paylaşım gündeme oturmuştu.

 Aykut Kocaman'ın fotoğrafını kullanarak "Dolmabahçe'de kayboldu. Tasması var!!!" şeklindeki sosyal medya paylaşımı sonrası Fenerbahçe Kulübü, Çarşı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Aykut Kocaman, kupada oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrası konu ile ilgili açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a büyük jest!

Çarşı Grubu'na yanıt veren Aykut Kocaman, şunları söyledi:

"BANA YA DA ŞENOL GÜNEŞ'E NEDEN KÜFÜR EDİLİYOR ANLAMIYORUM" : "Hayatımda ilk defa maçı anlatmadan konuşmaya başladım. Çünkü anlatacak bir şey yok. Buradaki seyirci bana küfür ediyor, bizim seyirci diğer hocaya küfür ediyor. Bana ya da Şenol Güneş'e neden küfür ediliyor anlamıyorum. Ben de, Şenol Güneş de takımının hakkını savunacak tabii ki. Sadece haklarımızı savunmaya çalışıyoruz. Acayip bir yere gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Çok net görünüyor fotoğraf.

"ÇARŞI DA BUNU YAPIYORSA NE DİYEYİM" : Bu kadar takdir ettiğimiz, sosyal sorumluluk konularında çok duyarlı olan Çarşı Grubu, benim fotoğrafımı yayınlayarak bir insanı aşağılamaya çalışıyor. Her zaman takdir ettiğimiz grup. Van'daki insanlar için üzerlerini çıkaran insanlar bunlar. Ama sonra başka bir insanı aşağılamaya çalışıyorlar. Bu nedir ya? Bir de bunu, bu dünyanın içinde beraber yaşadığımız bir canlıyla yapıyorlar. Ben de evimde böyle bir canlıyla yaşıyorum ve beni hiç aşağılamadı. Benzetildiğim ne bir hayvandı, ne de başka bir şey. Ben kendimi biliyorum. Çarşı da bunu yapıyorsa ne diyeyim. Artık tuz kokmuş, bitmiş yani hikaye. Ama bu ortam futbol ortamı değil ve bu ortamın hiç bir kimseye faydası olmayacak.

Derbideki gerilimin perde arkasından bakın ne çıktı!

"BUNUN HİÇBİR TAKIMA FAYDASI OLMAYACAK" : Bütün statlarda aynısı oluyor, burada biraz daha fazla oluyor. Bu ortam iyi bir ortam değil. Bunun ne Beşiktaş'a, ne Fenerbahçe'ye, ne Trabzonspor'a ne de başka takıma faydası olmayacak."

Yorumlar
TREND HABERLER