FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan futbolculara Vardar uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, öğrencilerinin rehavete kapılmasını istemeyerek uyarılarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan futbolculara Vardar uyarısı

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri Vardar'ın hocasının istifa etmesinin işlerini kolaylaştıracağı anlamına gelmediğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, ligdeki Göztepe karşılaşması üzerinden örnekler vererek oyuncularını uyardı.

Ligdeki puan kayıplarını telafi edecek kadar zamanlarının olduğunu vurgulayan Aykut Hoca, şu ifadeleri kullandı: "Kağıt üstünde bakıldığında herkes bizi favori olarak gösteriyor. Ancak maçların oynanmadan kazanılmadığına birçok kez şahit olduk. Turu hep kadro değeri daha yüksek takımlar atlamıyor. Bunun en iyi örneğini çok kısa süre öncesinde gördük. Rakibimizin teknik direktörsüz kalması onlara belki de pozitif etki yapacak. Bunu asla unutmayın.

"BİREYSELLİK YOK"

Göztepe karşısında son 15-20 dakikada gösterdiğiniz performansı Vardar maçında tekrarlamayın. Bireysellikten uzak, yardımlaşarak oynayın. Oyunu baştan sona forse edin. İlk maçtan alacağımız skor çok önemli. Bize avantaj sağlayacak sonucu alabilirsek, İstanbul'da işimiz kolaylaşır. Ancak disiplinden koparsanız cepte olmayan turun telafisi de olmaz. Tecrübenizi sahaya yansıtarak ligde aldığımız kötü sonucu unutturmamız lazım. Size güveniyorum. Sahaya çıkın ve F.Bahçe'ye yakışır futbolu sergileyin."

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor

Yorumlar
TREND HABERLER