FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan Galatasaray açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan Galatasaray açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

"Hızlı ataklar yapmak zorunda kaldık" : "2. yarı esas olan, topun mülkiyetini biraz daha elimizde tutabilmekti ancak direkt oynamaya başladılar ve hızlı ataklar yapmak zorunda kaldık."

"Galatasaray'ı sahamızda yenmeyi başarırsak..." : "Galatasaray'ı sahamızda yenmeyi başarırsak, tekrar ve tekrar, bir kez daha istediğimiz yere çıkabilmek için bir hamle şansı daha olacak, öyle gözüküyor. Galatasaray'ı yenmeyi başaracağız."

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti


"Maç kazanmamız kolay değil..." : "İsmini zikretmeden... Kolay değil bizim maç kazanmamız, bunu bir kez daha gördük. Oyun saha içine kalırsa, sıkıntı olmaz. Diğer 3 takımın ne kadar şansı varsa, bizim de var. Ancak öbür konulara girince sıkıntı olduğu gerçek."

"Taç konusunu farklı yerlere çekenler oldu" : "Ben yanlış anlaşıldığımı düşünmüyorum, yanlışa doğru büküldüğünü düşünüyorum sözlerimin. Bu oyunun kurallarına aykırı bir şey olup da, oyuncu hızlı bir şekilde kullanınca hakemin durdurması lazım. Taç hırsızlığı dedim, bunu farklı yerlere götürenler oldu. Taç konusunu farklı yerlere çekenler oldu. Anlamayanlar varsa, taç derken oyundaki kenardan kullanılanı kast ettim."

Fenerbahçe'de derbi öncesi Neustadter şoku!


Bir gazetecinin "Bu taç olayın aynısı bu hafta da yaşandı." demesi üzerine de Kocaman "Takdiriilahi demek lazım. İlginç şeyler oluyor. Umarım biraz daha doğal seyrine döner. Zaten tek temennim, amacım, isteğim, dileğim bu doğal seyrine dönmesi. Antrenörlerin, futbolcuların kendi birikimleriyle, yetenekleriyle kendi içlerinde bu kavgayı meşru kurallar içerisinde vermeleri gerek. Ondan sonra da yenilenin yeneni tebrik ettiği, yenenin de yenilene geçmiş olsun dediği bir ortam oluşur." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
TREND HABERLER