FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan istifa sinyali!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan istifa sinyali!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kocaman "Bu anlaşılmaz durumun içerisinde fazla kalıp kalmamakla ilgili değerlendirme yapmak da faydalı olacak gibi gözüküyor." sözleriyle istifa sinyali verdi.

"Belli bir grup var, onları sezon başından beri anlayamıyorum"
"Hafta içinde olanlar, Bursaspor'un enerjisini arttıracaktı. Bu ilk 30 dakikada atılacak bir gol kırabilirdi. Bunu başaramadık ve başaramadıkça dirençleri arttı. Kalemizde de bir gol görünce zorluk derecesi daha da arttı. Bu oyun kazanmak için oynanan bir oyun. Oyuncu arkadaşları, taraftarımızın yuhaladıkları da dahil, sezon başından itibaren yuhaladıkları dahil hepsini kutluyorum. Belli bir grup var, onları sezon başından beri anlayamıyorum. Meslek ahlakı içerisinde oyuncularımız her şeyi yaptı. Samimiyetimle hepsini tebrik ediyorum."

Fenerbahçe - Bursaspor maçı golleri ve geniş özeti


"Maç toplantısında söyledim" : "Maç toplantısında da bu yuhalamaları söyledim. Zihinlerinde daha kuvvetli olmaları için bunu söyledim. Geçen sezon Beşiktaş 77 puanla şampiyon oldu, Fenerbahçe 64 puanla 3. oldu. Beşiktaş geçen sene iç sahada 51'de 44 puan almış, Fenerbahçe 51'de 30 almış. Bu büyük puan kaybı. Bizden çok daha dertli insanlar var ama kendi mesleğimiz içerisindeki durumu anlatmaya çalışıyorum, bu kulübün içerisinde bin bir dertle uğraştık, buraya kadar geldik. Burada olmamızı sağlayan en önemli faktörü, dış sahada en yakın rakibimizden (Başakşehir) 5 puan fazla almışız. Başakşehir'in puan kaybetmesinden sonra gelen taraftarın hemen maçın başında gol isteyeceğini biliyordum. Bunları anlattım ama başarılı olduğumuz söylenemez."

Aykut Kocaman'dan istifa sinyali : Fenerbahçe taraftarının son dakikalarda Moussa Sow'a yönelik olumlu tezahüratları üzerinden konuşan Aykut Kocaman "Ben de bu camiada uzun yıllar futbol oynadım. Farklı takımlarda da forma giydim. Moussa Sow da bu kez bize rakip oldu. Moussa çok sevdiğim, değer verdiğim bir oyuncu. Berabere çok güzel günler yaşadık. Söylemek istediğim bu değil. Son saniyede golü atamadığı için üzüldü. O kadar bu kadar üzülürken, bizim oyuncularımız ise maçı çevirmeye çalışırken, tribünde başka oyuncunun adı söyleniyorsa, burada başka bir durum var. İçeride geçen seneki 21 puanlık kayıp, bu seneki kayıplar, durumun özeti gibi gözüküyor. Şunu çok net bir şekilde söylemeliyim, sezonun bir bölümünde hakem hatalarının ve hakem tavırlarıyla ilgili şeyler söyledim. Hakemleri yenme şansımızın olmadığını söyledim.Bugün geldiğimiz noktada ise taraftarla karşı karşıya gelme durumumuz yok. Ancak bu şekilde de durum zor. Bu anlaşılmaz durumun içerisinde fazla kalıp kalmamakla ilgili değerlendirme yapmak da faydalı olacak gibi gözüküyor."

Kadıköy'de Sow'a sevgi gösterileri


Bu sözlerinin ardından bir muhabirin "Hocam sözleriniz ayrılık mesajı gibi algılandı, doğru mu?" sorusu üzerine "Sözlerim çok açık, konuşacak bir durum yok." dedi.

"Bizim lehimize hatalar yapılmış gibi gözüküyor" : Hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahçe lehine karar verdiği yönünde yorumlar olduğunun hatırlatılması üzerine konuşan Aykut Kocaman, "Meslektaşlarım gibi cebime koy yapamam, maçın sonunda bizim lehimize hatalar yapılmış gibi gözüküyor. Maçın sonlarında lehimize birkaç hata oldu. Bursaspor Başkanı Ali Ay, kendi tarafından bakıyor ve hataları öne çıkarıyor. Son ana kadar biz iyi oynayatan taraftık. Fırat Aydınus'un kararlarından önce öne geçebilirdik." diye konuştu.

"Volkan'a sarı kart çıkabilirdi" : İlk yarıda Volkan Demirel ile Yusuf Erdoğan arasındaki pozisyon hakkında da konuşan Aykut Kocaman "Santim santim incelediğinde Volkan'ın önce Yusuf'a vurduğu görünüyor ama hakem için zor bir karar. Sarı kart çıkabilirdi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER