FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan maç sonrası şok itiraf!

Spor Toto Süper Ligi 24. haftasında Fenerbahçe'nin kendi sahasında Akhisarspor'a 3-1 mağlup olmasının ardından Fenerbahçe teknik patronu Aykut Kocaman önemli açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan maç sonrası şok itiraf!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24. haftada evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde kalırken Aykut Kocaman maç sonunda açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de 3-2'lik Akhisarspor mağlubiyeti sonrasında Aykut Kocaman'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle: "Maç öncesinde söylediğim, istemediğim senaryoyu gördüm. Her şeyden önce maça giriş bizim için problemli olabilirdi, öyle de oldu. Yediğimiz gol, sezon boyunca sıkça rastladığımız maçlardan biri gibi oldu. Kaleye gelen ilk top gol oldu. Sonrasında çaba, çaba, çaba... Sonuçlandıramadığımız çabalar oldu."

"Maçın içine girmeye çalıştığımız dakikalarda Akhisarspor kontrataklarla hücuma çıkacaktı, tehlikeli 20-25 dakika gibi görünüyordu. Geri düştük, toparlandık ama yine bir kontra golü yedik. 2. yarıyla beraber daha fazla oyun düzeni bozuldu, şuursuz döneme girdik. Ne söylesem boş şu andan itibaren. Rakiple temasa girmeden gol yedik. Maçın gidişatı açısından, bu sezon çok kez oynadığımız bir maç oldu. Santrayı yaptık, 1 dakika geçmeden yine gol yedik. Ben artık bunları söylemekten bıktım. Tamamen düzensiz ve şuursuz ataklarla gol aradık. Kaleye gelen ilk top gol oldu. Hiç sekmiyor bu sene."

"Ligin kontrolünü kaybettiğimizi söyleyebilirim. Lider ve takipçisiyle aramızdaki puan farkı 1 maç tan 2 farka çıktı. Bizim açımızdan en kötü olan şey bu, kendi direksiyonumuzdan çıktı. Bundan sonra kazanmamız, onların kaybetmesi gerekiyor."

"Tabii ki etkileyecek, bu işin yasası bu. İnsan ne kadar profesyonel de olsa sonuçta insan. İnişler çıkışlar zihinsel olarak, başarı ve onun getirdiği haz bir hafta sonrasını merakla beklemeye neden olması gibi tersi durum da kötü olabiliyor. Arka arkaya alınan iki mağlubiyet bizim için kolay değil..."

ALPER POTUK VE VOLKAN DEMİREL SORUSU ÜZERİNE: "Yapılacak şu anda çok fazla bir şey yok. Esas olan oyuncuların özelliklerini, zihinlerinin daha çık olması. Nasıl çevirebilirsiniz? Oynatmama veya para cezasıyla. Bu oyuncular tecrübeli oyuncular, bunun farkında değillerse... Kupa maçı için söylüyorum özellikle, yapılanlar pek affedilebilir gibi değildi. Ne söylesek boş. Hem bireysel hatalar hem davranış hataları sezon boyunca her bakımdan olumsuzdu bizim için."

Kadıköy’de tribünlerde büyük tepki!

Yorumlar
TREND HABERLER