FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan olay gönderme!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Karabükspor'u 7-0 yenerek bu sezon gol sayısını 75'e çıkararak 74 gollü Galatasaray'ı geçip ligde en çok gol atan takımı oldu. Kocaman, en golcü takım olmalarını 'tesadüf' olarak yorumladı ve kendisine defansif oynatıyor diyenlere gönderme yaptı.

Aykut Kocaman'dan olay gönderme!

Süper Lig'de 33. haftada Karabükspor'u deplasmanda 7-0'la geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman 90 dakikayı değerlendirdi.

Aykut Kocaman'ın Karabükspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "şampiyonluktan umut kesilmez" dedi. Türk Milli Takımı'nun EURO 2016'ya son dakika golüyle averaj hesabıyla gittiğini hatırlatan Kocaman, "Son hafta rakibimizin deplasmanda puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Türk Milli Takımının, son Avrupa Şampiyonasına nasıl gittiğini düşününce, her şey olabilir. Orada olasılık daha düşüktü" dedi.

Oyuncuların ciddiyeti kadar, Karabükspor'un mental anlamda oyunun dışında olması da etkili oldu diyen Kocaman, "Bu kadar kolay olmadı. Bizim taraftan bakıldığında ciddiye alan bir grup vardı ama 3 gün geç kaldık. Bizim tarafımızdan bakınca olayın ciddiyetinde olan bir oyuncu grubu vardı ama 3 gün geç kaldık!" dedi.

Defansif oynattığı eleştirilerine de gönderme yapan deneyimli çalıştırıcı, Bugün itibariyle ligin en fazla gol atan takımı olmalarını "Biz zaten sezonun %80'inde çift forvet oynadık hep, en çok gol atan takım olmamız bence tesadüf." dedi.

Kardemir Karabükspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER