FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk açıklaması

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Aykut Kocaman, Başakşehir ve Beşiktaş'ın zorlu fikstürden çıkamayacağını belirterek, "Tek rakibimiz Galatasaray" dedi.

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk açıklaması

Başakşehir'i yenerek Süper Lig'de şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe'de liderlik hesapları başladı.

Aykut Kocaman, ilk yarıda Galatasaray ile 8 puana çıkan farkın kapanacağını söylemiş ve tahmininden haklı çıkmıştı. Sarı-lacivertli çalıştırıcı şimdi de yarışta en büyük rakiplerinin Galatasaray olduğunu belirtirken, liderlik içinse 27'nci haftayı işaret etti.

İşte Kocaman'ın değerlendirmesi

BEŞİKTAŞ LİGİ GÖTÜREMEZ : "Başakşehir'de önümüzdeki süreçte çözülme başlar. 30. haftaya kadar 10 puan daha kaybedebilirler. Tecrübeleri de şampiyonluk için yetersiz. Beşiktaş'ın ise çok zorlu deplasmanları var. Sırasıyla Konya, Trabzon ve Başakşehir'e gidecek. Galatasaray'la da rakip sahada oynayacaklar. Şampiyonlar Ligi'nde yıpranacaklar. Bu yükü sonuna kadar taşıyamazlar"

BİZ KAZANALIM YETER : "En önemli rakibimiz Galatasaray. Fikstürde çok büyük avantajları var. Bizimle oynayacakları derbiye kadar kolay kolay puan kaybetmeyeceklerdir. O maça kadar minimum 10 puan toplarsak, derbide onları yakalama şansımız doğar. Ertesi hafta (27. hafta) onlar Trabzonspor ile oynayacaklar. O maçın sonucuna göre liderliği devralabiliriz. Yeter ki biz bu süreçte kendi maçlarımızı kazanalım."

Fenerbahçe'de 8 bölge sorumlusu istifa etti

Yorumlar
TREND HABERLER