FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk sözleri

Ligde 4 maçta sadece 5 puan toplayabilen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, "Her şey 2010-2011 sezonu gibi olacak" dedi.

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'de uzatmada gelen Başakşehir yenilgisi sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendine ve takımına olan güveni devam ediyor.

"BU SENE DE 2010-11 SEZONU GİBİ OLACAK"

Dün sabah kahvaltısında Ali Yıldırım'la buluşan Kocaman, aynı zamanda yakın dostu olan sarı-lacivertli yöneticiye şampiyonluk için güvence verdi. 

Kocaman, "2010-11 sezonunda da 5'inci hafta sonunda 7 puanla liderin 8 puan gerisinde kalmıştık. İlk yarıyı da 9 puan geride kapatmıştık. Ama umudumuzu hiç yitirmedik. İnandık, birleştik, bir olduk, tek yumruk olduk; sonunda da şampiyonluğu kucakladık" dedi.

Fenerbahçe'de kader günü 23 Eylül

Mutlu sona yine yürekten inandığını ifade eden Kocaman; "Yürekten inanıyorum ki bu sezon da aynısı olacak" diye konuştu.

Hürriyet'in haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcı, 9'uncu haftada Türk Telekom Stadı'nda oynayacakları Galatasaray maçına zirveden 2-3 puan geriden gitmeleri halinde "İşlerinin daha da kolaylaşacağını"savunurken şöyle devam etti: "Oynadığımız futbolun karşılığını alacağız, bundan eminim. Geriden gitmek bazen daha iyidir. Ama farkın fazla açılmasına izin vermemeliyiz."

Volkan Demirel yine kâbus yaşadı

47 MAÇLIK SERİ YAKALAMIŞTI

Aykut Kocaman, bir önceki Fenerbahçe macerasında, Ülker Stadı'nda 38 galibiyet, 9 beraberlikle oluşan 47 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı. 

Kocaman'ın yeni Fenerbahçe'si ise evinde 4 maçtır kazanamıyor. Kadıköy'deki lig maçlarında Trabzonspor'la 2-2 berabere kalıp Başakşehir'e 3-2 yenilen sarı-lacivertli takım, Avrupa'da ise Strum Graz ile yenişemedi (1-1), Vardar'a ise 2-1 mağlup oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER