FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan sert yanıt: Kendi takımına baksın

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Kayserispor maçı sonrası mücadeleyi değerlendirdi.

Aykut Kocaman'dan sert yanıt: Kendi takımına baksın

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, sahalarında 3-1 öne geçmelerine rağmen 3-3 berabere kaldıkları Kayserispor maçı sonrası mücadeleyi değerlendirdi.

Kocaman ayrıca Kayserispor teknik direktörü Sumudica'nın 'Valbuena çıkmasaydı, Fenerbahçe kazanırdı' sözlerine yanıt verdi.

İşte Aykut Kocaman'ın değerlendirmeleri;

"Ciddi bir fırsatı kaçırdık. Hem lider 3 puan kaybetmişti yaklaşmayı düşünüyorduk ama olmadı. Saha içinde 3-1 öndeyiz her şey iyi giderken istediğim gibi olmadı tabi son derece üzgünüz. Özellikle sezon başında bir takım şeyleri anlatmak çok daha kolaydı ama şimdi söylemek zor. Sezon başında olduğu gibi bir durum oldu. Çok zorladık bir tarafıyla doğru şeyleri yapmayı düşünen bir takım ama diğer yandan 3-1 olduktan sonra korumaya yönelik, topu tutamayan, zorlama hareketlere dönen ve bireysel hataların olduğu bir maç oldu."

Fenerbahçe-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

GOL ZAAFLARI İÇİN...

"Ne desek bu konuda anlatacak bir şey yok. Aslında maç öncesi Kayserispor ile oyuncularımızla görüşürken duran toplar hakkında konuştuk .Yapmamız gerekenleri yaptık ama futbol böyle bir oyun. Top bazen göğüsten, bazen kafadan bazen de rakibin çektiği şutun birisine çarparak gol olması olabiliyor."

Rıdvan Dilmen'den Aykut Kocaman'a sert eleştiri!

SUMUDICA'YA SERT YANIT
Sumudica'nın 'Valbuena çıkmasaydı, Fenerbahçe kazanırdı' sözlerinin hatırlatılması üzerine sinirlenen Aykut Kocaman, "İnsanlar kendi takımlarıyla ilgilenirse daha iyi olur. Sonuç, Valbuena ile ilgili değildi" ifadelerini kullandı.

"Kadroyla ilgili bir derdim yok. Kayserispor'un Galatasaray maçını seyrettikten sonra düşecek 1. takım olarak görünüyorlardı ama sonra 17 puan yaptılar."

"Esas problemimiz skoru aldıktan sonra takım bunu koruma konusunda sıkıntı yaşıyor."

"Giuliano tarafına gelirsek, Başakşehir maçından bu yana bu düzende oynamaya başladık. Giuliano'yu ceza sahası içinde buluşturmak kolay olmuyor. 3-1'de 4-1 yapacak pozisyonu yakaladık."

Yorumlar
TREND HABERLER