FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor'a gönderme

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, kendi sahalarında 2-2 biten Trabzonspor maçı sonrası konuştu.

Aykut Kocaman'dan Trabzonspor'a gönderme

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEYİN TERS GİTTİĞİ BİR HAFTA"

"Mutsuz bir haftaydı. Göztepe maçı, Vardar maçı, sonra da bu maç. Tamamladık seriyi.3 maçta 25 civarında net gol pozisyonu, 75-80 arası orta, 50 civarında şut... 2 puan ve 2-0'lık mağlubiyet bu süreçte.Her şeyin bu kadar ters gittiği bir hafta... Ancak bu kadar olur diye düşünüyorum. 6 gol. 6 tane hatalı gol yedik. Şaşırtıcı..Fenerbahçe standardında bu kadar hatalı gol olmaz. Bu da bizim başımıza geldi. Umarım son olur diye umut ediyorum. Bugün yenilmeden ayrılmak teselli veriyor."

Valbuena'nın Trabzonspor'a attığı golde FB TV

TRABZONSPOR'UN 2 HAFTA KIRMIZI KART GÖRMEMESİ ŞALŞIRTICI

Trabzonspor'un son 2 haftayı kırmızı kart görmeden geçirmesi şaşkınlık verici. Bugün 28 tane faul yaptılar. Bugün top oyunda 43 dakika kaldı. Sadece Onur, 2.5 dakika yerde yattı. Sadece 5 dakika uzatma verildi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

VARDAR MAÇI ZOR OLACAK

''Vardar maçında turu geçmeye odaklanıp Gençlerbirliği maçıyla nefes almaya çalışacağız.Her şey ortada görünüyor. Volkan Demirel şanssız bir dönem geçiriyor. Aynısını 3-4 gün önce Kameni yaşadı. Vardar maçı zor olacak. 2. gol açıkçası Avrupa kupaları açısından bakıldığı zaman en iyi skorlardan birisini aldı Vardar."

ÇOK KALİTELİ VE İSTEYEN BİR TAKIMIZ

''Çok kaliteli oyuncularımız var. Özellikle Giuliano ve Soldado takıma girince. Çok isteyen bir takım var. Görüyorum bunu. Bu ara kaleye gelen topların %75 - 80'i gol oluyor. Bu çok sık rastlanan bir durum değil. İsteyen bir oyuncu grubu var. Bu maç da onu gösterdi. Seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu durum devam edecek."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER