FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'ın 11 hafta pişmanlığı!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımalarına rağmen sezonun ilk 11 haftasına yanıyor.

Aykut Kocaman'ın 11 hafta pişmanlığı!

Ligin başında kamuoyu ve camiadan gelen telkinler yüzünden doğru bildiğini uygulamadığını dile getiren Aykut Kocaman, ligin en golcüsü olmalarına rağmen savunmacı algısını kıramadıklarını ifade etti.

Ligin başında kamuoyu ve camia içinden gelen telkinler nedeniyle birçok hata yaparak doğru bildiğini uygulamadığını düşünen Aykut Kocaman buna çok pişman... Kocaman, en büyük yanlışının bu olduğunu ve Osmanlıspor maçından sonra hem kendisinin, hem takımın gerçek kimliğine kavuştuğunu belirtiyor.

Fenerbahçe’ye Devler Ligi piyangosu!

'HER İSTATİSTİKTE LİDERİZ’ : Takımının tüm istatistiklerde zirvede olduğunu, ligin en çok gol atan, 3. bölgede (hücum) en çok topla oynayan takımı olduğunu belirten Kocaman buna rağmen savunma takımı algısını kıramadıklarından yakındı. Tüm olumsuz şartlara rağmen takımının güçlü karakterde olması nedeniyle toparlandıklarını ve şampiyonluk için son haftaya kadar geldiklerini düşünen Kocaman gelecek yıl takımda kalırsa oyun sistemini de değiştireceğinin sinyalini verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER