SPOR MEDYASI

Aykut Kocaman'ın tavrı Mehmet Demirkol'u kızdırdı

Mehmet Demirkol, Vardar yenilgisi sonrası kısa bir basın toplantısı yapan ve soru almayan Aykut Kocaman'ı sert bir dille eleştirdi.

Aykut Kocaman'ın tavrı Mehmet Demirkol'u kızdırdı

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'a elenmesinin ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın basın toplantısında herhangi bir soru almaması Mehmet Demirkol'u çileden çıkardı.

"BU YAPILAN SAYGISIZLIK"

"Aykut Hoca'nın yaptığı saygısızlık. Bu rezalet futbolun açıklamasını herkes merak ediyor. Taraftar 'Ben bu takımı seyredeceksem gelmem' dedi. Aykut Hoca bunu anlatmak zorunda. Aykut Hoca'nın sorumlulukları var. Söyleyecek bir şeyim yok diyemez. Yani Fenerbahçe'nin açıklama yapması için Vardar'a elenmesinden daha ağır ne olabilir? Bundan daha ağır ne olabilir ki açıklama yapmıyor? Asıl bugün konuşulması lazım."

"SORU ALMIYORSAN GÖREVDE DE KALMA"

"Aykut Kocaman nasıl olur da sorulara yanıt vermez ya? Fenerbahçe taraftarının soruları var. Gazeteciler soracaklar. Soru almıyorum ne demek ya! Tudor dayak yiyor, Aykut Hoca çıkıp gidiyor. Allah Allah... Kaç tane Fenerbahçeli varsa hepsi merak ediyor. Tudor'un üstünden tırla geçtiler Tudor'un tırla! Adam oturup bütün soruları yanıtladı! Aykut Hoca gibi gitmedi! Moralin bozuk. Bütün Fenerbahçelilerin morali bozuk. Belki en iyi durumda olan sensin. Çıkıp konuşacaksın. Fenerbahçe komutanının söyleyecek bir şeyi yoksa, orada durması için de bir sebep yoktur."

Fenerbahçe Vardar maçından karelerFenerbahçe Vardar maçından karelerFenerbahçe Vardar maçından karelerFenerbahçe Vardar maçından karelerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER