GALATASARAY

Aysal'dan 100 milyon euro açıklaması

Son dönemde adı yeniden Galatasaray başkanlığı ile anılmaya başlayan Ünal Aysal'dan bir açıklama geldi.

Aysal'dan 100 milyon euro açıklaması

Son dönemde adı yeniden Galatasaray başkanlığı ile anılmaya başlayan Ünal Aysal'dan "şehir efsanesi" haline gelen 100 milyon euro ile ilgili basketbol üzerinden bir açıklama geldi.

Ünal Aysal yaptığı açıklamada, "Sponsorluk konusunda çok fazla spekülasyon yapıldı. Daha önceden tamamen benim dışımda ortaya atılan "100 milyon euro ile geliyor" sözüne benzer bir durum oluştu" ifadelerini kullandı. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak'ı yönetimden atmasıyla ilgili ise, "ikinci yılın sonuna doğru beliren bir guruplaşma tehlikesi bizi ayrılığa itti" dedi.

Galatasaray'da yeni Tudor kanunu

Taraftarın yüzde 85'i Ünal Aysal'ı istiyor

Her fırsatta Dursun Özbek'e "istifa" diye bağıran Galatasaray taraftarı Ünal Aysal'ın arkasında toplanmaya başladı...

Ünal Aysal döneminde tüm yaşanan aksiliklere kulübün Avrupa'dan bir yıl uzak kalmasına rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar geçmişi unuttu. Pek çok sosyal medya mecrasında yapılan oylamalarda sarı-kırmızılı taraftarların yüzde 85'i Aysal'ı başkan olarak görmek istediğini oylamaya başladı.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar Igor Tudor'a güveniyor... yapılan anketlerin genelinde taraftarların yüzde 75'lik bir oranı Hırvat teknik adamın başarılı olacağını düşünüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER