SÜPER LİG

Aysal'ın tur hediyesi Kaka mı?

Galatasaray'da transfer gündemi yeniden hareketlenmeye başladı.

Aysal'ın tur hediyesi Kaka mı?
Sambacı için "Bu defter kapanmadı. Ocak ayında yeniden açılabilir" diyen Aysal'ın Şampiyonlar Ligi'nde büyük hedefler için çok önemli bir yıldız alabileceği öne sürülüyor... 
 
Şampiyonlar Ligi macerasına Manchester United yenilgisiyle başlamasına rağmen sergilediği futbolla herkesi kendine hayran bırakan Galatasaray'da transfer gündemi yeniden hareketlenmeye başladı. Takımın performansını çok beğenen Başkan Ünal Aysal'ın Old Trafford'taki maç sonrasında yanındaki yöneticilere, "Gruptan çıkalım devre arasında çok önemli bir yıldızgetireceğim" dediği iddia edildi.

ÇOK BÜYÜK UĞRAŞLAR VERİLMİŞTİ
Kulislerde büyük heyecan yaratan bu iddia sonrası gözler yeniden RealMadrid'in süper yıldızı Kaka'ya çevrildi. Galatasaray yönetimi Brezilyalı futbolcuyu kadroya katabilmek için transferin son gününe kadar büyük bir uğraş vermiş fakat mutlu sona ulaşamamıştı. Başkan Ünal Aysal da yaptığı açıklamada, "Bu defter kapanmadı. Devre arasında yeniden Kaka ile ilgilenebiliriz" demişti.

DEVRE ARASINA KADAR BEKLEYECEK
Aysal, Manchester United maçından sonra da tur hediyesi imasında bulununca ilk akla gelen isim Kaka oldu... Teknik direktör Fatih Terim'in de takımda görmeyi çok istediği Brezilyalı futbolcu bu sezon henüz resmi bir maçta Real Madrid formasını giymedi. Kaka'nın devre arasına kadar bekleyeceği fakat Jose Mourinho'dan formayı alamaması halinde takımdan ayrılacağı belirtiliyor. Fakat Sambacı'nın Brezilya'ya mı yoksa başka bir ülkeye mi gideceği ise henüz bilinmiyor.

TERİM, "KAKA'YI KİM İSTEMEZ Kİ" DEMİŞTİ
Teknik direktör Fatih Terim, Kaka ile ilgili kendisine sorular sorulara, "Böyle bir yıldızı takımda görmeyi kim istemez ki. Tabii ki büyük bir yetenek" demişti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER