MOTOR SPORLARI

Azerbaycan'da Hamilton fırtınası!

Formula 1 Dünya Şampiyonasının 8. yarışı Azerbaycan Grand Prix'sinin ilk iki antrenman turlarının en hızlısı Lewis Hamilton oldu.

Azerbaycan'da Hamilton fırtınası!

Başkent Bakü sokaklarında 6 kilometre uzunluğundaki pistte 19 Haziran Pazar günü düzenlenecek yarış öncesi yapılan ilk antrenman turunda Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Hamilton 1.46.435'lik derecesiyle en hızlı tur zamanını yaptı.

Startı başkentin ünlü Azadlık Meydanından verilen antrenman turunun ikincisi 1.46.812'lık dereceyle Mercedes'in Alman pilotu Nico Rosberg olurken, Williams-Mercedes'in Fin pilotu Valterri Bottas 1.47.096'lık dereceyle üçüncü en iyi zamanı elde etti. 

Hamilton, ikinci antrenman turunda da 1.44.223'lük dereceyle birinci sırayı aldı. Hamilton'u takip eden Mercedes'in bir diğer pilotu Rosberg bu turda da 1.44.913'lük dereceyle ikinci, Force India takımının Meksikalı sürücüsü Sergio Perez 1.45.336'lik dereceyle üçüncü oldu.

Bu arada, Red Bull Racing takımının Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo, bariyerlere çarparak kaza yaptı. 

Yarışın üçüncü antrenman turu yarın TSİ 13.00'da yapılacak. Grand Prix'nin sıralama turları da yarın TSİ 16.00'da gerçekleştirilecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER