GALATASARAY

Aziz Behich bombası! 4 milyon euro...

Fatih Terim'in sol bek isteğine kayıtsız kalmayan sarı-kırmızılı yönetim, Aziz Behich transferini bitirmekte kararlı. Yeşil-beyazlılar Avustralyalı oyuncu için kapıyı 4 milyon avrodan açtı, Cimbom ise 3 milyon avroyu gözden çıkardı

Aziz Behich bombası! 4 milyon euro...

Ocak ayının 15 günü geride kaldı ama Galatasaray yönetimi henüz bir transfer gerçekleştiremedi. Teknik direktör Fatih Terim, ekibini çabucak toplamayı başarırken, yönetim tecrübeli teknik adamla aynı refleksi gösteremedi.

Fatih Terim'in önceliği forvet ve sol bekti ancak görüşmelerden sonuç alınamadı. Aylardır istenen, menajeriyle masaya bile oturulan Kwadwo Asamoah'ın artık ocak ayında transfer edilmesi çok düşük ihtimal.

Sarı-kırmızılılar da Ganalı oyuncudan umudu kesti. Fatih Terim'in sol bek talebini mutlaka yerine getirmek isteyen yönetim, yönünü yeniden Bursa'ya çevirdi. Hedefte yine geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlılardan istenen Aziz Behich var.

Aziz Behich

3 milyon avroya çekildi : Trabzonspor'un da takas yoluyla kadrosuna katmak istediği 27 yaşmdaki oyuncunun transferi için Galatasaray'a "Sıcak parayı getirin oyuncu sizin" cevabını veren Bursasporlu idarecilerin belirlediği fiyat 4 milyon avro civarmda.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; İlk harekâtta da sarı-kırmızılılara fazla gelen bu bonservis bedeli yöneticileri yine düşündürse de pazarlığa başlandı. G.Saray ilk görüşmelerde maksimum 3,5 milyon avroyu gözden çıkarabileceklerini iletmişti ancak sarı-kırmızılılar şu an miktarı daha da aşağıya çekmeye çalışıyor.

San-kırmızılıların kozu ise şimdi 3 milyon avro civarmda belirledikleri bonservis ücretini en kısa sürede aktarabileceklerinin sözünü vermesi. Taraflar arasmda müzakereler henüz sonlanmadı ama Bursa yönetiminin kendi içinde yapacağı toplantı sonrası bu hafta içinde kararını vermesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER