FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım 6 maç için prim sözü verdi!

Aziz Yıldırım, cuma günü takımı ziyaret etmişti. Burada futbolculara motivasyon konuşması yapan başkan Yıldırım’ın, ilk yarıda 6’da 6 yapılması halinde 6 milyon TL prim sözü verdiği ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım 6 maç için prim sözü verdi!

Fenerbahçe’de Osmanlı maçı sonrası yaşanan krizin ardından başkan Aziz Yıldırım devreye girmişti. Yıldırım ve yöneticiler, cuma günü Samandıra’yı ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelmişti.

Başkan Yıldırım burada takıma yönelik bir motivasyon konuşmayı yapmıştı. Aziz Yıldırım’ın ziyaretinin sadece bu konuşmayla sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. Başkan, ilk yarıda kalan 6 maçın tamamının kazanılması halinde takıma 6 milyon TL prim dağıtma sözü verdi!

3 zorlu deplasman

Sarı-Lacivertliler, bu yoldaki ilk engel olan Sivasspor’u 4-1’lik farklı galibiyetle aştı. Futbolcuların hem zirveyle arayı kapatma hem de 6 milyon TL’yi kazanma yolunda 5 maçları kaldı. Kanarya ligin ilk devresini Antalyaspor (d), Kasımpaşa, Bursaspor (d), Karabükspor ve Konyaspor (d) sınavlarıyla tamamlayacak. Bu karşılaşmalardan 15 puan toplanması halinde, futbolcular prime hak kazanacak.

Boşnak Dernekleri harekete geçti! Rasim Ozan Kütahyalı'ya şok

Başkandan kutlama

Aziz Yıldırım, Sivas galibiyeti sonrası soyunma odasını telefonla aradı. Başkan, idari menacer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Yıldırım, takıma olan desteğinin devam edeceğini söyledi. Bu arada başkanın, pazar günkü Antalya deplasmanında kafileyi yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

Rasim Ozan Kütahyalı’ya tepki yağıyor!

Yorumlar
TREND HABERLER