BASKETBOL

Aziz Yıldırım anlaşmaya vardı! İşte F.Bahçe'nin yeni ismi...

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, merak edilenleri, takımdaki sorunları, Ali Koç'un adaylığı ve basketboldaki Doğuş sponsorluğuyla ilgili flaş detayları açıkladı...

Aziz Yıldırım anlaşmaya vardı! İşte F.Bahçe'nin yeni ismi... - Sayfa 1

Fenerbahçe'de son günlerde futbol takımının durumu ve Teknik Direktör Advocaat'ın geleceği yeni sezonda yerine kimin geleceği tartışılırken, basketbolda da Doğuş grubu ile yapılacak birleşmenin detayları kesinleşti. İşte sarı lacivertli kulüpte önümüzdeki günlerde yaşanacaklar...

Aziz Yıldırım anlaşmaya vardı! İşte F.Bahçe'nin yeni ismi... - Sayfa 2

OZAN GELİŞMİYOR ÇÜNKÜ… - Alper Fenerbahçe’ye geldiğinde Selçuk onu aldı alt katında oturtturdu. İlgilendi ve onun gelişiminde pay sahibi oldu. Genç oyuncuların bu denli sorunları oluyor. Ozan Tufan neden gelişmiyor çünkü dikkat etmiyor. Ozan, Emre Belözoğlu ile oynasaydı çok farklı bir futbolcu olurdu. Tuncay Şanlı mesela… Fenerbahçeliliği öğretebilecek bir isim bu oyunculara.

Aziz Yıldırım anlaşmaya vardı! İşte F.Bahçe'nin yeni ismi... - Sayfa 3

EN BÜYÜK YANLIŞ OLUR! - Ali Koç adaylıktan vazgeçmeyecek. Taraftar, istifa dediği için Aziz Yıldırım gitmeyecek. Taraftarın desteğini çekmemesi lazım. Koç, "Adayım" dedi ilk kongrede. Ali Koç’un iyi hazırlanması lazım. İyi bir ekip, camiadan isimler gerek. İyi bir yapılanma için 3 yıl lazım. Koç’a da zaman gerek, getireceği yapıya da zaman gerek.Bana göre Aziz Yıldırım şu an bırakırsa Ali Koç’a yapacağı en büyük yanlış olur.

Aziz Yıldırım anlaşmaya vardı! İşte F.Bahçe'nin yeni ismi... - Sayfa 4

LENS HAREKATI BAŞLIYOR - Fenerbahçe gelecek hafta Lens için nabız yoklamaya başlayacak. Beşiktaş, Lens için girişimleri olmuş olabilir. Mehmet Ekici alınmasın diye de girişimler oldu. Lens için kiralık formülü girişimleri olacak.