FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım başkan adaylığını resmen açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nın balo salonunda bir basın toplantısı düzenledi. Divan Kurulu üyelerinin de yer aldığı saat 11.00'de başlayan toplantıda Yıldırım, adaylığını açıkladı. Yıldırım'ın sözleri salonda ayakta alkışlandı...

Aziz Yıldırım başkan adaylığını resmen açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Palace Kempinski'nde basın toplantısı düzenledi

Yıldırım, 3 Haziran'daki seçimde başkanlığa aday olacağını resmen açıkladı. Böylece Ali Koç'un ardından Aziz Yıldırım'ın da adaylığı kesinleşti.

Öte yandan Yıldırım, projeleriyle ilgili açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağını sözlerine ekledi.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ... : Projelerimizle ilgili açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağım. Salonun fiziki şartlarından dolayı birçok arkadaşım gelemedi, onları davet edemediğimiz için özür diliyorum.

Göreve 1998 senesinin şubat ayında geldiğimizde, karşımızda çok parçalı, dağınık bir camia vardı. Bugün, 20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım.

İlk olarak taraftarımızı düşünerek tesisleşme hamlesine başladık. Dünyaca ünlü futbolcuların transferleriyle tüm gözlerin Fenerbahçe üzerine çevrilmesini sağladık.

Ezeli rakiplerimizin hegemonyasına 2000-01 sezonunda şampiyon olarak son verdik.İki kutuplu lig düzeni oluşuyordu. (Fenerbahçe ve diğerleri) 2009-2010'da da tıpkı Denizli'de olduğu gibi Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi sağlanıyordu. Ertesi sezon şampiyonluğu kazandık. Tarihinin en güçlü döneminde hain kumpas ve 3 Temmuz'la karşı karşıya geldik. Bu öyle bir oyundu ki Atatürk'ün Cumhuriyeti ile birlikte Fenerbahçe'yi ele geçirmek amaçtı... Kendi tuzaklarına takıldılar...

ONUR VE GURURLA; FENERBAHÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM :

Savcı son sözümü sorduğunda 'Dar ağacında olsak bile tek sözümüz Fenerbahçe' diyerek büyük Fenerbahçe taraftarını düşerecek bir şey yapmadım. Süreç şahsımın 1 yıl hapis yatması, Avrupa'dan men cezası ile devam etti. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadık. Fenerbahçe sadece futbol kulübü değil, spor kulübüdür diyerek amatör branşlara yatırım yaptık ve başarılar kazandık. 

Onur ve gururla Fenerbahçe başkan adaylığımı açıklıyorum

Seçim sloganı: Ruhumuz Bir : Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim sürecindeki sloganı da belirlendi. 'Ruhumuz Bir' afişleri toplantı salonun farklı noktalarına serpiştirildi.

Fenerbahçe'de tarihi kongrede bir ilk

Yorumlar
TREND HABERLER