GALATASARAY

Aziz Yıldırım: Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından flaş açıklamalar yaptı..

Aziz Yıldırım: Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından flaş açıklamalar yaptı..

Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yıldırım'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Bir Türkiye Kupası vardı, kaybettik. Bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek. Bunlar önemli değil. Daha önemli şeyler var. Anamıza 15-20 bin kişi küfrediyor anamıza. Hiç Fenerbahçe seyircisi küfrediyor mu? Yok, etmiyor. Dün basketbolda Galatasaray antrenörü seyirciyi tahrik etmek için elinden geleni yapıyor. Kazanamayacak çünkü biliyor."

Fenerbahçe sezonu kupasız kapattı

Aziz Yıldırım şike yapmadı. Aziz Yıldırım şike yapsaydı bu 5 yıl içinde her türlü belge ortaya konurdu. Bir kişi benim şike yaptığımı ispat etsin kendimi köprüden aşağı atarım."

Şikeyi yapan Galatasaray. Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray. 8-0'lar filan. Gençlerbirliği oyuncularının söyledikleri... 2000 yılında Fetullah Gülen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Ben şike yapmadım, Galatasaray hep şike yaptı. Sturm Graz maçında son 5 dakikayı seyredin, bakın şike var mı yok mu. Galatasaray hep şike yapıyor. Beni daha fazla konuşturmayın, detaylarına girmeyeyim altından kalkamazsınız. Ben gündem değiştirmek için konuşmuyorum, gerçekleri söylüyorum. Benden başka gerçekleri söyleyen kimse yok."

Fenerbahçe spor kulübüdür. Bizim oyuncularımız Final-Four oynadı. Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten Bize küfrediliyorsa biz niye seramoni'ye çıkalım ya?Passolig'in amacı neydi? Tribünlerde küfür var. Tribünlerde esrar, kokain içiliyor. Bunlar daha önemli.

Galatasaray Fenerbahçe'yi yendi Türkiye Kupası'nı kazandı

Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de orta sıralardaki takımları da hepsini hakemler belirledi. Bu sene hakemler herkesi yaktı, bir tek Galatasaray ve Beşiktaş'ın aleyhine hata yapmadı. Bir tane hata gösteremezsiniz. Halis Özkahya ve Fırat Aydınus bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi.

Mete Kalkavan ilk yarıda faullere kart çıkarmadı. Devrede indim yüzüne söyledim bunları, bak 2. yarıda değişti kararları. Hakemin yüzüne karşı söyledim, ikinci yarıda tavrı değişti. Yapmayın kardeşim bunları

Beşiktaş Başkanı'na, Galatasaray Başkanı'na ceza vermezler Aziz Yıldırım olduğunda ceza verirler hemen. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına ceza vermezler. Şimdi bana yine ceza verecekler"

Yorumlar
TREND HABERLER