FUTBOL

Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 18 yıldır süren görevi süresince dünyaca ünlü birçok yıldıza Sarı-Lacivertli formayı giydirdi.

Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer! - Sayfa 1

Ortega ile başlayan, Alex, Anelka, Appiah, Nani ve Van Persie ile devam eden süreçte, Fenerbahçe'nin kasasından önemli miktarlarda paralar çıktı. Peki, Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer kim? Hangi yıldızlar bu listede yer almadı, hangi sürpriz isimler listede? Not: Oyuncuların bonservis ücretleri, transfermarkt sitesinden alınmıştır.

Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer! - Sayfa 2

25- Bruno Alves (5,5 milyon Euro) 2013-2014 sezonu başında, Rusya'nın Zenit takımından 5,5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edildi.

Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer! - Sayfa 3

34 yaşındaki Portekizli futbolcu, Sarı-Lacivertliler'de bulunduğu sezonlarda 25 maç barajını geçmeyi başardı. Bu sezon şu ana kadar tüm organizasyonlarda da 25 maça çıkan Alves, Fenerbahçe'nin az gol yemesinde pay sahibi oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Aziz Yıldırım döneminde yapılan en pahalı 25 transfer! - Sayfa 4

24- Miroslav Stoch (5,5 milyon Euro) 2010-2011 sezonu öncesi Chelsea'den 5,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı transfer edildi. İlk sezonunda fena işler yapmadı. İkinci sezonunda ise 28 maçta attığı 10 golle Fenerbahçe'deki en iyi yılını geçirdi. Sonrasında düşüş yaşamaya başladı ve kiralık gönderildi.