FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım futbolculara açık çek teklif etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Braga galibiyeti sonrası futbolculara açık çek teklif etti

Aziz Yıldırım futbolculara açık çek teklif etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Braga maçında atılan goldeki sevinci görülmeye değerdi. Yıldırım kupayı alacaklarına her zamankinden daha fazla inanıyor. Yıldırım'ın talimatıyla UEFA Avrupa Ligi'nin kazanılması durumunda Sarı-Lacivertli futbolculara açık çek teklif edildi ve bu kupa 1. hedef ilan edildi.

2012/13 yılında UEFA Avrupa Ligi finalinin kapısından dönen Fenerbahçe, bu kez kupayı getirmek istiyor. Daha önce "Bu kupayı kazanacağımıza her zamankinden daha çok inanıyorum" dediği belirtilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topal'ın Braga'ya attığı gol sonrasında şeref tribününde inanılmaz bir sevinç yaşadığı görülmüştü. Başkan Aziz Yıldırım'ın kurmayları vasıtasıyla 3 kulvarda emin adımlarla ilerleyen futbolcularına UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmaları durumunda açık çek teklif etti. Böylece Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu 1. hedef ilan edildi. Sarı-Lacivertli futbolcuların çok iyi çalıştığına ve büyük özveriyle mücadele ettiklerine şahit olan Yıldırım'ın böyle müthiş jesti Sarı-Lacivertli futbolcular için adeta doping etkisi yaratacak. Fenerbahçe sadece futbolda değil hemen hemen tüm branşlarda Avrupa şampiyonluğunu kovalaması da Yıldırım ve camia için büyük gurur kaynağı oldu.

Fenerbahçe kazanıyor Türkiye yükseliyor!



FENERBAHÇE DÜNYANIN 1 NUMARALI SPOR KLÜBÜ
Futbolda lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu için mücadele veren Fenerbahçe, basketbolda hem erkeklerde hem de bayanlarda lig ve Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor. Keza Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol takımı da Avrupa ve lig yşampiyonluğunun en bülük adayları arasında gösteriliyor. Bu arada basketbolda bayan ve erkeklerde Türkiye Kupası'nın kazanılmış olmasını da yönetim sadece başlangıç olarak görüyor. Sezon başında bayanlar basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası da finalde ezeli rakip Galatasaray mağlup edilerek kazanılmıştı.

TOPAL GİBİ SÜRDÜ MESSI GİBİ VURDU
Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Braga karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından soyunma odasının yıldızı tartışmasız Mehmet Topal'dı. Tecrübeli ön libero attığı golle hem teknik ekibin hem de futbolcu arkadaşlarının övgüsünü aldı. Mehmet Topal'ın gol vuruşu için Lionel Messi benzetmesi yapıldı. Başta Volkan Şen, Ozan Tufan ve Gökhan Gönül olmak üzere Sarı-Lacivertli futbolcular Topal'ın golünü Messi'ye benzettiler.

TOPAL TEŞEKKÜR ETTİ
Topal'ın şık plasesi için "Topu kapışın ve sürüşün Mehmet Topal gibiydi. Buraya kadar her şey normaldi. Ama önün açılınca bir anda içinden Messi çıktı. O plase Messi'nin plasesiydi" diyerek takım arkadaşlarına takıldılar. Mehmet Topal da espriyle karışık kendisini Messi'ye benzetmelerinden dolayı takım arkadaşlarına teşekkür etti. Topal, "Biraz abartıyorsunuz ama Messi kadar olmasa da ben de iyi vurdum" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER