SÜPER LİG

Aziz Yıldırım futbolcularıyla buluştu

Aziz Yıldırım'ın soyunma odasında oyunculara yaptığı konuşma, kulübün internet sitesinde de yayımlandı.

Aziz Yıldırım futbolcularıyla buluştu
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcularla bir araya gelen kulup başkanı Aziz Yıldırım, bu sezon takımın şampiyon olacağına ve Şampiyonlar Ligi'nde de iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan akşam antrenmanında, uzun bir aradan sonra teknik heyet ve futbolcularla buluşan Aziz Yıldırım'ın soyunma odasında oyunculara yaptığı konuşma, kulübün internet sitesinde de yayımlandı.

Yeni transferlere "Hoş geldiniz" diyen Aziz Yıldırım, "Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umarım sağlıklı olarak, hiç bir sakatlık olmadan, ailenizle ve Fenerbahçe camiası ile birlikte sezon sonunda şampiyon olarak tekrar bir araya geliriz" dedi.

Yıldırım, geçen sezon futbolcuların gurur mücadelesi yaptığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Geçen sene burada olan ve o kötü günlerde Fenerbahçe adına mücadele eden bütün oyuncularımıza, hem şahsım hem camiamız adına teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım yapmadan tüm çalışanlara ve en başta siz sporcular, kaptanınızdan kulübede oturan arkadaşlarımıza kadar herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Gurur mücadelesi yaptınız. Önümüzdeki dönemde yeni gelen arkadaşların da bu onur mücadelesine katılımı ile inşallah bu sezon şampiyon olacağız. Bunun başka noktası yok, buna mecburuz. Çünkü bu camia bunu hak ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde de ben inanıyorum ki bu kadro iyi yerlere gidecek. Bu kadro iyi bir kadro. Önceki yılki kadro bozulmasaydı, sizlerle beraber daha da iyi olabilirdi. Ama biz yapılacak takviyelerle daha iyi bir ekip olacağız. Ekibi bozmayın, aileyi bozmayın. Bu aile ve ekip kimliği ile başarılı olacaksınız. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıklı, mutlu ve sonunda da arzu ettiğimiz yere
ulaşmış bir takım bir aile olarak, burada mayıs ayında bir konuşma daha yaparız."

Başkan Yıldırım'ın konuşmasının ardından söz alan kaptan Alex'in ise "Benim görüşüme göre yok yere hayatınızdan çalınan bir yıl yaşadınız. Ama umuyorum ki ailenizle, buradaki ailenizle hep birlikte kaybedilmiş bu bir yılı fazlasıyla telafi edeceğiz" dediği bildirildi.

Kaleci Volkan Demirel'in de Yıldırım'ı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söylediği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER