SPOR MEDYASI

Aziz Yıldırım Galatasaray formasına 2. yıldızı taktı!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım; ezeli rakibine 2 yıldız; 2 Avrupa Kupası ve daha fazla taraftar sayısı ile başkanlığı devredecek.

Aziz Yıldırım Galatasaray formasına 2. yıldızı taktı!

Şampiyonluğu son maça kadar kovalayan Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'u sahasında mağlup etmesine rağmen diğer maçlardan istediği sonuçlar gelmeyince ligi ikinci sırada tamamladı ve Galatasaray, 21. şampiyonluğunu elde etti.

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı.

İŞTE ''AZİZ BAŞKAN'IN 2. YILDIZI'' BAŞLIKLI YAZI

Yaklaşık 450 kilometre uzaktan “iyi haberler” bekleyen; buna karşın elindeki 2.’liği de korumak isteyen Fenerbahçe, rahat ve etkili oynayan Konya karşısında Soldado- Fernandao ve Valbuena hattı ile çıktı. Amaç kazanmaktı. İlk 15 dakikada Volkan nefis 2 kurtarış ile takımını tuttu. Sonra Soldado’nun önderliğinde kurulan oyun dengesi ile yavaş yavaş stresi aştılar. “Şöyle olsaydı böyle olmalıydı” denilecek bir müsabaka değildi dünkü. Devreyi 2-0’la geçip İzmir’de de beraberlik sürdüğü müddetçe umutlar artacaktı. 37 kilometre uzakta eski kaptan, F.Bahçe adına her şeyi yaptı!! Bir penaltı yaptırmış ve bir de penaltı kaçırmıştı. 65’te Soldado 3-0’ı bulduğunda Bornova’dan çalınan penaltı düdüğü Kadıköy’e bomba gibi düştü.

Göztepe’nin kazma stoperi Kosanoviç’in Bafe’ye yaptığı penaltı ile gelen G.Saray golü, Kadıköy’ü de dağıttı. Yönetim protestoları, üst üste gelen Konya golleri derken, şampiyonluk için az da olsa beliren umutların yerini “Bir gol daha yiyip 4. olmayalım” korkusu aldı. Yönetimin kesin olarak istenmediğinin bir kez daha vurgulandığı bu maçın sonunda F.Bahçe Aziz Yıldırım ile müzmin ikinciliklerine bir yenisini daha ekledi.

20 yıllık başkanlık döneminde 10. G.Saray şampiyonluğunu gören ve “Tarihin En Başarılı G.Saray Başkanı” sıfatını kazanan Aziz Yıldırım; ezeli rakibine 2 yıldız; 2 Avrupa Kupası ve daha fazla taraftar sayısı ile başkanlığı devredecek. Fenerbahçe adına da olumlu dönem 3 Haziran sonrasında başlayacak.

Aykut Kocaman da yine Fatih Terim’e bir yarış kaybederek yerinin neresi olduğunu gösterdi.

AZİZ YILDIRIM

G.Saray formasına 2. yıldızı takmayı başardı.

ALİ YILDIRIM

Abisinden bile daha kötü futbol bilgisi ile yine getirdiği Aykut Kocaman kankası ile futbol şubesini yine başarısızlık dönemine imza attı.

Galatasaray'da tarih yazan kahramanlarGalatasaray'da tarih yazan kahramanlarGalatasaray'da tarih yazan kahramanlarGalatasaray'da tarih yazan kahramanlarHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
TREND HABERLER