FUTBOL

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü sahtekarlıkla suçladı!

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün arasındaki gerginlik durulmak bilmiyor.

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü sahtekarlıkla suçladı! - Sayfa 1

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün arasındaki gerginlik durulmak bilmiyor. Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Gökhan Gönül için "Oyuncu kulüpten ayrılma konusunda verdiği kararından pişman olduğunu söyledi" diyerek çarpıcı ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü sahtekarlıkla suçladı! - Sayfa 2

KULÜPTEN ZEHİR ZEMBEREK BİR AÇIKLAMA DAHA! Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün arasındaki gerginlik durulmak bilmiyor. Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile olan flörtünün ardından aralarındaki sorunun büyümesinin ardından karşılıklı demeçler verilmeye devam ediyor. Son olarak Sarı-Lacivertli kulüp, resmi sitesinden Gökhan Gönül için çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü sahtekarlıkla suçladı! - Sayfa 3

"BEŞİKTAŞ MUHABİRİNE VERDİĞİ DEMEÇ" "Bugünkü Sabah, Fotomaç ve Takvim Gazeteleri'nde, Gökhan Gönül'ün, bir Beşiktaş muhabirine verdiği demeç tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir. Gökhan Gönül ile ilgili kulübümüz, yaşananları son derece açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşmış, futbolcuya ise birkaç soru yöneltmiş ve fakat halen bu sorularla ilgili herhangi bir cevap alamamıştır.

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü sahtekarlıkla suçladı! - Sayfa 4

GÖKHAN GÖNÜL YALAN SÖYLÜYOR İDDİASI! Gökhan Gönül, çıkan haberde ısrarla konunun parayla ilgisi olmadığını ve "Yanındaki oyuncu ne kadar alıyor, neden fazla alıyor gibi bir düşüncesinin olmadığını" belirtmiş olsa da, gerçeklerin böyle olmadığı hem Gökhan, hem menajeri, hem de Başkanımız ve yöneticilerimiz tarafından gayet iyi bilinmektedir.