FUTBOL

Aziz Yıldırım Luis Nani 4 gün daha kalsın diye dua ediyor!

Sözleşmesinde 8,5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Luis Nani 30 Haziran'a kadar transfer olmazsa Fenerbahçe Portekizli oyuncuyu istediği paraya satabilir.

Aziz Yıldırım Luis Nani 4 gün daha kalsın diye dua ediyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani'nin sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. Atletico Madrid, Everton, Inter veya Valencia’dan herhangi biri F.Bahçe’nin hesabına 8.5 milyon euro yatırsa Nani’yi alıp gidiyor. Ancak sözleşmesindeki serbest kalma maddesi bir hafta sonra bitecek. F.Bahçe, Portekizli’yi istediği rakama satabilecek.

Aziz Yıldırım Luis Nani 4 gün daha kalsın diye dua ediyor! - Sayfa 2

NANİ 30 HAZİRAN'A KADAR 8,5 MİLYON EURO Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Euro 2016’da topu her ağlara gönderdiğinde sağ ellerinin içi kaşınan Sarı-Lacivertli yöneticiler, “Bir yerlerden para gelecek” diyorlar. Kanarya, Luis Nani’yi geçen sezon transfer ettiğinde sözleşmesine “30 Haziran 2016 tarihine kadar Avrupa kulüpleri için serbest kalma bedeli 8.5 milyon eurodur” yazıldı.

Aziz Yıldırım Luis Nani 4 gün daha kalsın diye dua ediyor! - Sayfa 3

NANİ İÇİN FENERBAHÇE'NİN HESABINA 8,5 MİLYON EURO'YU YATIRAN OYUNCUYU ALIYOR Yani, isteyen Avrupa kulübü, F.Bahçe’nin hesabına 8.5 milyon euro yatırdığında otomatik olarak Portekizli’nin tapusunu alabiliyor. Serbest kalma opsiyonu, Çin ve Körfez ülkeleri için geçerli değil. Bu yüzden Nani, devre arası Çinliler’in 20 milyon euroluk teklifini reddetti.

Aziz Yıldırım Luis Nani 4 gün daha kalsın diye dua ediyor! - Sayfa 4

ATLETİCO MADRİD NANİ İÇİN 6 MİLYON EURO VERDİ Nani’nin bonservisine bugüne kadar 8.5 milyon euro veren kulüp çıkmadı. Atletico Madrid 6 milyon euro ile serbest kalma bedeline en çok yaklaşan takım olurken, Valencia’dan 3.5 milyon euroluk bir teklif geldi. Inter ve Everton da serbest kalma bedelini ödemeye yanaşmadı. Avrupa kulüpleri, Nani’nin bonservis bedelini 8.5 milyonun altına çekmeye çalışırken, F.Bahçe’nin eline bir hafta sonra altın bir fırsat geçecek.