FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım mahkeme salonunu inletti!

Mahkemeye giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son sözleri salonu adeta inletti..

Aziz Yıldırım mahkeme salonunu inletti!

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklanıyor. Mahkemeye giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son sözleri salonu adeta inletti..

ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ

Duruşmada son sözü sorulan Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaparak: "4 yıl 3 aydır onur mücadalesi yapan bir grup var. Şahsım ve bütün arkadaşlarım adına beraat istiyorum" dedi.

İlhan Ekişoğlu, Ali Yıldırım ve Serdal Adalı, beraat istediğini açıkladı. Olgun Peker ise "Bu davanın başlangıcı komplo. Ben yaşadıklarımdan bunu biliyorum." diye konuştu.

Öte yandan hatırlanacağı üzere Şike Davası soruşturmasını ilk başlatan savcı olan Zekeriya Öz, yazdığı raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kıbrıs'a kaçacağını iddia etmiş, Yıldırım ise 2014 yılında yapılan Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda Öz'e cevap vermişti.

ŞEREFSİZLER NEREYE KAÇACAK?

Yıldırım: "Savcının görevden alınmasının ardından yapılan haberlerin %90'ının yalan olduğunu söylemesi timsah gözyaşlarıdır. Kıbrıs'a kaçacığımı yazan var. Benim mezarım belli bunu yazan şerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum." demişti. 

TRABZONSPOR AVUKATI İTİRAZ

Mahkemede söz alan Trabzonspor avukatı savcının mütaalasının doğru olmadığını söyleyerek itiraz etti.

Savcı, 5 Ekim'de yapılan duruşmada, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıklar hakkında, "şike", "suç örgütü kurmak" ve "üye olmak" suçlarından beraatlerini istemişti.

Yorumlar
TREND HABERLER