FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım noktayı koydu! Volkan Demirel...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ayrılacağı söylenen Volkan Demirel'le ilgili "Hiçbir yere gitmiyor." dedi.

Aziz Yıldırım noktayı koydu! Volkan Demirel...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Volkan Demirel'in sonuna kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel ile yeni kontrat yapılmayacağı iddia edilmişti.

"HİÇBİR YERE GİTMİYOR"

Ancak bu iddialar, bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından yalanlandı. Fanatik'in haberine göre; Volkan'ın kulübün çocuğu olduğunu söyleyen Yıldırım, "Hiçbir yere gitmiyor. O, bu takımla bütünleşti. Bu saatten sonra kendisi gitmek istese bile biz bırakmayız. Volkan Demirel sonuna kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmeyi sürdürecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yönetiminden Advocaat kararı


 
35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi da daha önce yaptığı açıklamada, "40 yaşına kadar Fenerbahçekalesini korumak istiyorum" demişti.

KAPTAN TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Volkan Demirel, Krasnodar ile oynanan rövanş maçında sakatlanmıştı. Arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edilen tecrübeli file bekçisinin tedavisi başladı. Volkan, takımla antrenmanlara çıkamıyor ancak buna rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Başarılı kaleci, tesislerde tedavisini yaptırdıktan sonra ayrılmak yerine takımla vakit geçiriyor. Gaziantep maçı sonrası da arkadaşlarına destek veren Volkan Demirel, "Tek sorunumuz motivasyon. Kalitemiz ortada. Her takım böyle kötü dönemler yaşar. Bir maç kazandıktan sonra her şey düzelecek" sözleriyle moral konuşması yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER